Τα όρια της αγάπης για την ομάδα

Τα όρια της αγάπης για την ομάδα

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι τα πολιτικά και θρησκευτικά "πιστεύω" δεν είναι τόσο ισχυρά όσο η αγάπη ενός οπαδού για την ομάδα του.

Η άποψη αυτή, προσωποποιείται στην περίπτωση ενός άνεργου, 36χρονου Σουηδού ο οποίος έγινε πλούσιος από τη μια μέρα στην άλλη και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν η ενίσχυση του αγαπημένου του συλλόγου με την προσθήκη του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς!

Η τύχη χαμογέλασε στον 36χρονο Σουηδό, το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, αφού ήταν ο μεγάλος νικητής τυχερού παιχνιδιού. Ο αγνώστων στοιχείων υπερτυχερός έγινε πλουσιότερος κατά 122.8 εκατομμύρια κορώνες, ποσό που μεταφράζεται σε 15.99 εκατομμύρια δολλάρια ή αν προτιμάτε 13.16 εκατομμύρια ευρώ!

Κάποιος άλλος στη θέση του θα μπορούσε να αρχίσει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, αλλά αυτός το μόνο πράγμα που ζήτησε να μάθει ήταν το πόσο κοστίζει ο διεθνής Σουηδός άσος της Γιουβέντους, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς προκειμένου να τον αγοράσει για λογαριασμό της αγαπημένης του ομάδας, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου των διοργανωτών της λοταρίας, Τόμι Βάγκρεν, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Συζητήσαμε μονάχα το ενδεχόμενο να αγοράσει τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς για την Βίσμπι Γκούτε".

Με δεδομένο ότι η Γιουβέντους δαπάνησε πέρυσι τον Αύγουστο 16 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον 23χρονο Σουηδό από τον Αγιαξ, τότε ο υπερτυχερός θα πρέπει να βάλει...κάτι παραπάνω από την τσέπη του για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK