Τα παράξενα των ευρωπαϊκών γηπέδων

Μπορεί να βρισκόμαστε στο Νοέμβρη, αλλά ήδη έχουμε δει πολλά... τρελά στα γήπεδα της Ευρώπης. Το Contra.gr μάζεψε τα καλύτερα και τα προσφέρει στο... πιάτο σας (VIDEOS).

Τα παράξενα των ευρωπαϊκών γηπέδων

Ξεκινάμε από την Ουκρανία με κάτι που... δεν βλέπεις κάθε μέρα. Παίκτης λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα στην Σλοβακία πήγε κοντά στην βοηθό διαιτητή, έσκυψε και της έκανε πρόταση γάμου!

Επόμενη στάση Αγγλία. Ο επιθετικός της Ρότσντεϊλ Κάλβιν Άντριου έβγαλε το... άχτι του απέναντι στον αμυντικό της Όλνταμ, Πίτερ Κλαρκ, στο πλαίσιο του αγώνα των δύο ομάδων στις 29 Οκτωβρίου και μπορεί να τη... γλίτωσε την ώρα του ματς όμως αυτό αποδείχτηκε μπούμερανγκ για τον ίδιο.

Τρέλα με το FIFA! Oι Κλάουντιο Μαρκίζιο και Μεχντί Μπενατιά κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους Αντρέα Μπαρτσάλι και Ντανιέλε Ρουγκάνι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα για το FIFA 17 και τα πνεύματα μόνο... ήρεμα δεν ήταν.

Που είναι η μπάλα Mάρκο Στοράρι;

Ένα παιχνίδι που κανονικά θα περνούσε αδιάφορο στη Λευκορωσία, ο Όλεγκ Εβδοκίμοφ κατάφερε να το μετατρέψει σε... υψηλού επιπέδου. Ο λόγος; Το διαστημικό γκολ που πέτυχε στο 22ο λεπτό.

Η Χέρενφεν πίεζε για την ισοφάριση, όμως ο Έρβιν Μούλντερ είχε διαφορετική άποψη και με δική του απίστευτη γκάφα έδωσε τη δυνατότητα στην Σπάρτα Ρότερνταμ να πετύχει τρίτο γκολ.

Ο Σάλομον Καλού της Χέρτα πέτυχε γκολ απέναντι στην Γκλάντμπαχ, μόνο που αυτή τη φορά χρειάστηκε αρκετή δόση τύχης μέχρι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Σιμόν Κίερ έκανε... τσαμπουκά στον Ιμπραχίμοβιτς και ο διαιτητής έκανε το λάθος να ακουμπήσει τον Σουηδό με σκοπό να τον απομακρύνει! Δείτε πως αντέδρασε ο Ζλάταν:

Απίστευτες στιγμές που μόνο η... ελληνική φαντασία μπορεί να πλάσει έλαβαν χώρα την Τετάρτη στο Μαρτινέγκρο στην αναμέτρηση των Νέων Εργοτέλη και Νέων Χερσονήσου για το κύπελλο ΕΠΣΗ. Τρομερός διαιτητής ξέχασε την κόκκινη κάρτα και έδειξε... άσπρη!

Ένας απίθανος παππούς στην Κοζάνη έκανε... ντου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια αγώνα, γιατί ήθελε να κόψει δρόμο φοβούμενος πως δεν θα προλάβει ανοιχτό το φούρνο της περιοχής .

Αυτό που συνέβη στο ημίχρονο του Ντέρμπι-Μπλάκμπερν δύσκολα να επαναληφθεί ποτέ σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Πρωταγωνίστρια μία... αγριεμένη μασκότ που έγδυσε άνδρα.

Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο Γουέιν Ρούνεϊ κι αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι της Αγγλίας κόντρα στην... άσημη Μάλτα! Δείτε τι έπαθε ο άσος της Γιουνάιτεντ.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον πήγε να το παίξει... Ροναλντίνιο με "no look" πάσα, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να βγάλει αντίπαλο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του!

Ο Φρανκ Ριμπερί έχει κάνει... χαζούς αμέτρητους ποδοσφαιριστές με τις επινοήσεις του πάνω στο χορτάρι. Αυτή τη φορά όμως πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα από έναν οπαδό!

Μία χήνα έκανε... ντου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα Λουντογκόρετς - Λοκομοτίβ και έφυγε μόνο όταν... γούσταρε, αφού δεν τολμούσε κανείς να πλησιάσει!

Το τερμάτισε! Ένας οπαδός της Go Ahead Eagles έδωσε "ρεσιτάλ" λίγες ώρες μετά τον αγώνα της ομάδας του με την Τσβόλε καθώς έκανε την ανάγκη του στο κέντρο του γηπέδου.

Τα παράξενα των ευρωπαϊκών γηπέδων
Τα παράξενα των ευρωπαϊκών γηπέδων

Απίστευτο! Η Προ Βερτσέλι αγωνίστηκε στο Μπάρι έχοντας τη συμπαράσταση από έναν μόνο οπαδό στις εξέδρες, που επιβραβεύτηκε μάλιστα από τους φανς των γηπεδούχων με μπύρα.

Τα παράξενα των ευρωπαϊκών γηπέδων

News 24/7

24MEDIA NETWORK