Τα πεπραγμένα της ΕΠΑΕ

Εχοντας την βεβαίωση της Αστυνομίας, η ΕΠΑΕ αποφάσισε να βάλει τα παιχνίδια Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και Αιγάλεω-Ολυμπιακός την ίδια μέρα (Σάββατο, 03/12). Σημείωση: Τα δύο γήπεδα απέχουν μεταξύ τους ελάχιστα χιλιόμετρα. Ανακοινώθηκε το "κατηγορητήριο" για τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή, με τουλάχιστον 2 αγωνιστικές τιμωρίας κινδυνεύει η ΑΕΚ.

Τα πεπραγμένα της ΕΠΑΕ
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να "μοιρολογούμε" (πάλι) το βράδυ του Σαββάτου για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο που το "σκοτώνει" η βία στα γήπεδα; Ακριβώς οι ίδιες με το να γίνουν επεισόδια στους αγώνες Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και Αιγάλεω-Ολυμπιακός. Βλέπετε η ΕΠΑΕ είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει τα δύο παιχνίδια την ίδια μέρα γνωρίζοντας τις συνέπειες.

" O αγώνας της 12ης αγωνιστικής ημέρας του οικείου Πρωταθλήματος «Ο.Π.Α.Π.» Α’ Εθνικής κατηγορίας «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», ορίσθηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2005, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα της Π.Α.Ε. «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.», προκειμένου να εξυπηρετηθεί στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφού η ομάδα της τη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2005 σύμφωνα με το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του UEFA Champions League θα αγωνιστεί στη Γερμανία με την ομάδα της «WERDER BREMEN». Τούτο έτυχε και της αποδοχής της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., αφού ο εν λόγω αγώνας δεν είχε εξαιρεθεί από τη κατάρτιση των δελτίων ΠΡΟ-ΠΟ και ΠΡΟ-ΠΟ ΓΚΟΛ της 4/12/2005 (σχετ. έγγραφά μας 18314/21.11.2005 και 18548/24.11.2005).

Λαμβάνοντας υπόψη το με αριθμ./ημερ. 1003/2/22-ια/28.11.2005 έγγραφο της Δ/νσης Αστυν. Δυτικής Αττικής και το σχετικό προς τούτο έγγραφο της Δ.Ε.Α.Β. με αριθμ./ημερ. 31139/28.11.2005, οι αγώνες ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διεξαχθούν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2005, με ώρα έναρξης την 16:45 και 19:00 αντίστοιχα, με τη σύμφωνη γνώμη της “ALPHA TV”, αφού οι παραπάνω αγώνες σύμφωνα με το πρόγραμμα θα μεταδοθούν τηλεοπτικά.

Για την Ε. Π. Α. Ε.
Ο Α’ Αντιπρόεδρος
Βίκτωρ Μητρόπουλος"

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ.Μητρόπουλος έχει στα χέρια του βεβαίωση της Αστυνομίας για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ουσιαστικά βάσει αυτής βγήκε η απόφαση για την τέλεση των αγώνων την ίδια μέρα. Ποιος, όμως, βάζει το χέρι του στη φωτιά για την ομαλότητα της όλης κατάστασης;
Με την παραπάνω ανακοίνωση, η ΕΠΑΕ -μέσω του Β.Μητρόπουλου- γνωστοποίησε τις ώρες έναρξεις των δύο αγώνων, με το επιχείρημα πως τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη, χωρίς να σκεφτεί πως τα γήπεδα του Ατρομήτου και του Αιγάλεω βρίσκονται σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων!

Θα πείτε πως προσπαθούμε να κινδυνολογήσουμε, αλλά μετά τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό πως μπορείς να είσαι ήσυχος;

Πάλι θα χρειαστεί να επιστρατευτούν χιλιάδες αστυνομικοί για να σώσουν την περουσία του απλού κοσμάκη, πάλι θα γράφουμε για τους γνωστούς-αγνώστους, πάλι θα ψάχνουμε για τους υπεύθυνους, πάλι θα "μοιράζουμε" τις ευθύνες από εδώ και από εκεί, αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε εδώ και αρκετό καιρό. Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη!

Μακάρι ο φόβος μας να μη βγει αληθινός. Μακάρι το βράδυ του Σαββάτου να ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι.

Κλήσεις σε απολογία:
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κάθε Τρίτη το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Οργανο της ΕΠΑΕ γνωστοποιεί τις κλήσεις σε απολογία. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον εστιάζεται στις κλήσεις των ΠΑΕ Λεβαδειακού και ΑΕΚ εξ αιτίας των όσων έγιναν την Κυριακή που μας πέρασε.

Ορίστε, λοιπόν, το μενού της ημέρας...

Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της Ε.Π.Α.Ε., κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 02/12/2005 και ώρα 09:30 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:

ΠΡΟΓΕΥΜΑ...

Την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ γιατί στον αγώνα ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΠΑΕ ΑΕΚ, φίλαθλοι της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, οι οποίοι ευρίσκοντο πάνω από την φυσούνα, κατά τις εισόδους και εξόδους των ποδοσφαιριστών της φιλοξενουμένης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο τους πετούσαν χαρτοταινίες μηχανών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Μ. Σαπάνη( αρ. φανέλλας 8). Δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης κατήλθαν από την εξέδρα και πλησίασαν τον πάγκο της φιλοξενουμένης ομάδας, όπου έβρισαν τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες της, διαμαρτυρόμενοι για την κακή τους συμπεριφορά, απωθήθηκαν όμως από τις αστυνομικές δυνάμεις Μετά τη λήξη του αγώνα και μετά την είσοδο των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων της ΠΑΕ ΑΕΚ στα αποδυτήρια φίλαθλοι της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ προξένησαν ζημιές στη πλαστική φυσούνα. Επί παραβάσει του άρθρου, 1 παρ 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει. Κοινοποίηση-Κλήση : Χ. Δημητρόπουλο (Παρατηρητή)

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ...
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της ΕΠΑΕ η ΑΕΚ αναμένεται να τιμωρηθεί με τουλάχιστον 2 αγωνιστικές αποκλεισμού της έδρας της. Είναι δεδομένο ότι θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, ωστόσο λόγω υποτροπής θα διπλασιαστεί. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μεγαλύτερης τιμωρίας από τη στιγμή που οι "κιτρινόμαυροι" έχουν την ευθύνη της διακοπής της τηλεοπτικής μετάδοσης.
Την ΠΑΕ ΑΕΚ γιατί μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΠΑΕ ΑΕΚ , περίπου 100 φίλαθλοι της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΑΕΚ επιχείρησαν να εισέλθουν εντός του γηπέδου χωρίς να κατέχουν εισιτήριο, είχαν δε τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας τους, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη εντός του γηπέδου. Οι ίδιοι φίλαθλοι επιτέθηκαν στις Αστυνομικές δυνάμεις, αφού κατέστρεψαν την περίφραξη από μεταλλικά ελάσματα και πλέγματα, εισήλθαν κάτω από την μεταλλική κερκίδα, πήραν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, αναρριχήθηκαν στην κερκίδα από τις μεταλλικές κατασκευές και τα εκσφενδόνισαν εναντίον των Αστυνομικών που ενεργούσαν έλεγχο στις Θύρες 5 και 5Δ , με αποτέλεσμα να τραυματισθούν 4 Αστυνομικοί.

Τη 19.00 ώρα φίλαθλοι της εγκαλουμένης στο ανατολικό πέταλο έκαψαν ένα καπνογόνο. Την 19.15 ώρα φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ οι οποίοι ευρίσκοντο στην Νότια κερκίδα επετέθησαν με πέτρες, καδρόνια, μπετόβεργες κ.λ.π., οικοδομικά υλικά, που υπήρχαν κάτω από την κερκίδα, έσπασαν καθίσματα και τα έριξαν εναντίον των Αστυνομικών που ελάμβαναν μέτρα εξωτερικά της κερκίδας, κινήθηκαν εναντίον τους και εξήλθαν από την θύρα 5 συνεχίζοντας να ρίχνουν κατά των αστυνομικών τα προαναφερόμενα αντικείμενα.

Άλλοι φίλαθλοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κασκόλ της ΠΑΕ ΑΕΚ πλησίασαν προς τα οχήματα των τηλεοπτικών σταθμών έκαψαν ένα (1) από αυτά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και προξένησαν ζημιές σε άλλα δυο (2) , η φωτιά κατασβέσθηκε από Πυροσβεστικό όχημα, το οποίο υπέστη υλικές ζημιές από πέτρες κ.λ.π., παρότι είχε προστασία από αστυνομικές δυνάμεις. Αυτά τα επεισόδια που κράτησαν 15΄λεπτά, είχαν αποτέλεσμα των τραυματισμό εννέα αστυνομικών. Επίσης, συνεπεία αυτών των γεγονότων ήταν η μη τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, και η προσωρινή διακοπή αυτού για 21΄ λεπτά, προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα χημικά που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ πετούσαν πέτρες κατά των αστυνομικών που ελάμβαναν μέτρα εντός του αγωνιστικού χώρου. Στο α΄ ημίχρονο κατά την επίτευξη του τέρματος της ομάδας τους φίλαθλοι της εγκαλουμένης έκαψαν πέντε(5) καπνογόνα, ένα δε βεγγαλικό ρίχτηκε εντός του αγωνιστικού χώρου. Στο β΄ ημίχρονο οι ίδιοι φίλαθλοι έκαψαν ένα(1) καπνογόνο. Μετά τη λήξη του αγώνα ομάδα 25-30 φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΕΚ πήδησαν τα κάγκελα και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο.

Επί παραβάσει του άρθρου, 1 παρ 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει. Κοινοποίηση-Κλήση :Χ. Δημητρόπουλο (Παρατηρητή), M. Παναγιωτόπουλο (Δημοσιογράφο), Α. Οικονομόπουλο (Παραγωγός Αθλητικού Alpha)

ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ...

Την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιατί στο 12΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και με την επίτευξη τέρματος της ομάδας τους, φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν ένα (1) βεγγαλικό. Στο 65΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν υβριστικά συνθήματα. Στο 78΄ λεπτό του αγώνα και με επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ομάδας τους, φίλαθλοι της εγκαλουμένης άναψαν καπνογόνα. Επίσης στο 85΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν υβριστικό σύνθημα. Επί παραβάσει του άρθρου 1 παρ. 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ γιατί στο 44΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφωνούσαν κατά ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας υβριστικό σύνθημα. Επί παραβάσει του άρθρου 1 παρ. 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ γιατί πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν υβριστικό σύνθημα, ενώ έριξαν και ένα (1) καπνογόνο. Στις 15:10 φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν πολλές φορές υβριστικό σύνθημα, ενώ στις 15:11 φίλαθλος της εγκαλουμένης έριξε ένα (1) καπνογόνο. Στις 15:40 φίλαθλοι της εγκαλουμένης (8-10 περίπου), εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των φιλάθλων της φιλοξενουμένης ομάδας αλλά με την άμεση επέμβαση της αστυνομίας, επανήλθαν στην κερκίδα. Στις 16:20 φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν πολλές φορές υβριστικό σύνθημα. Στις 16:23 φίλαθλοι της εγκαλουμένης από τη θύρα-1 έριξαν πολλά αντικείμενα εναντίον του διαιτητή του αγώνα. Στο 63΄ λεπτό του αγώνα, φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου και προς την πλευρά αντιπάλου ποδοσφαιριστή δύο (2) πλαστικά μπουκάλια νερού χωρίς περιεχόμενο.
Επί παραβάσει του άρθρου 1 παρ. 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ γιατί πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν υβριστικά συνθήματα. Στις 15:42 φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν πολλές φορές υβριστικό σύνθημα. Στο 6΄ λεπτό του αγώνα και μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος από την αντίπαλη ομάδα, φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου μία (1) μπάλα. Στο 7΄ λεπτό του αγώνα και μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος από την αντίπαλη ομάδα, φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου και προς την πλευρά του σκόρερ, δύο (2) πλαστικά μπουκάλια νερού χωρίς περιεχόμενο. Επί παραβάσει του άρθρου 1 παρ. 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και τον Ι. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ (φυσιοθεραπευτής) γιατί : Στο 30΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν εναντίον του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, νερό και καφέ. Στο 70΄ λεπτό του αγώνα απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο φυσιοθεραπευτής της εγκαλουμένης Ι. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση του διαιτητή του αγώνα. Στο 86΄ λεπτό του αγώνα ο διαιτητής παρέδωσε στον Γυμνασίαρχο και τον 4ο διαιτητή, σπασμένο λαιμό από μπουκάλι. Στο 83΄ και 89΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν προς τον β΄ βοηθό διαιτητή, έναν (1) αναπτήρα και δύο (2) μπουκάλια νερού άδεια, αντίστοιχα. Επίσης στο 2΄ λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου διότι φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν προς τον βοηθό διαιτητή πλαστικά μπουκάλια.
Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5, 13 παρ. 6ζ , 30 του ΚΑΠ και 1 παρ. 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ γιατί στο 89΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ και μετά από την επίτευξη τέρματος από την φιλοξενούμενη ομάδα, φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν πλαστικά μπουκάλια εντός του αγωνιστικού χώρου.
Επί παραβάσει του άρθρου 1 παρ. 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και τον Ι. ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ (προπονητής) γιατί στο 44΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, ο προπονητής της εγκαλουμένης Ι. ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ, σε παρατήρηση του τέταρτου διαιτητή του αγώνα, αυτός αντέδρασε και τον απώθησε βίαια με αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από τον αγωνιστικό χώρο. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5, 13 παρ. 6ζ και 30 του ΚΑΠ.

Την ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ γιατί στο 78΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ – ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν μια (1) φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης στο 80΄ και 85΄ λεπτό του αγώνα οι ως άνω φίλαθλοι έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου δύο (2) καπνογόνα. Και τέλος στο 85΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν ένα (1) πλαστικό μπουκάλι με νερό προς τον β΄ βοηθό.
Επί παραβάσει του άρθρου, 1 παρ. 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ γιατί στο 39, 61΄και 84΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφωνούσαν υβριστικά συνθήματα.
Επί παραβάσει του άρθρου, 1 παρ. 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ γιατί στον αγώνα ΠΑΕ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και με την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι της εγκαλουμένης άναψαν τρεις (3) πυρσούς. Με την επίτευξη τέρματος της ομάδας τους οι ως άνω φίλαθλοι άναψαν τρεις (3) πυρσούς και έριξαν τρία (3) μπουκάλια προς το μέρος της εξέδρας που βρίσκονταν οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας.
Επί παραβάσει του άρθρου 1 παρ. 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ γιατί στο 39΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ φίλαθλοι της εγκαλουμένης άναψαν δύο (2) πυρσούς.
Επί παραβάσει του άρθρου 1 παρ. 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, τον Κ. ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟ (πρόεδρος) και τον Θ. ΜΑΤΡΑΚΟΥΚΑ (διερμηνέας) γιατί : Στο 75΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΤΑΠ ΠΙΕΡΙΚΟΣ απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο διερμηνέας της εγκαλουμένης Θ. ΜΑΤΡΑΚΟΥΚΑΣ, διότι διαμαρτυρόμενος στον α΄ βοηθό διαιτητή του αγώνα, τον έσπρωξε με το σώμα του. Επίσης μετά την λήξη του αγώνα εισήλθε στη αίθουσα που βρίσκεται το fax, ο πρόεδρος της εγκαλουμένης και απευθυνόμενος στον τέταρτο διαιτητή του είπε «Είσαι νούμερο», «θα δεις τι θα πάθεις εσύ και η Θεσσαλονίκη», «θα διαβάσεις από αύριο τις εφημερίδες», «Κάνατε …». Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5, 13 παρ. 6ζ και 30 του ΚΑΠ.

Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου της Ε.Π.Α.Ε.
Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο έχοντας υπόψη:

α) Τα άρθρα 21 παρ. 1 και 22 παρ. 2 α του ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 24-11-2005 αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και το φύλλο αγώνα των ομάδων των ανωτέρω ΠΑΕ, της 25-11-2005 και γ) ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στη πόλη Πτολεμαϊδα-Κοζάνης λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τις καιρικές συνθήκες (χιόνι), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ’ άρθρο 22 παρ 2 α ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια (Ε.Π.Α.Ε.) (αγώνας που δεν τελέστηκε μεταξύ των ΠΑΕ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK