Τα πολλά χρήματα που πήρε η Μπενφίκα επειδή ο Κλοπ άρχισε τον Νούνιες

Η Λίβερπουλ διέλυσε την Ρέιντζερς χωρίς οίκτο 7-1 στην Σκωτία. Μαζί με τους Κόκκινους πανηγύριζε και η Μπενφίκα επειδή ο Κλοπ άρχισε στην 11αδα τον Νταργουίν Νούνιες.

Liverpool's Darwin Nunez celebrates after scoring his side's third goal during the FA Community Shield soccer match between Liverpool and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, July 30, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Ουρουγουανός ήταν η μεγάλη μεταγραφή της Λίβερπουλ το καλοκαίρι AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Νταργουίν Νούνιες ήταν η μεγάλη μεταγραφή της Λίβερπουλ το καλοκαίρι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έκανε παπάδες στην Μπενφίκα και η Λίβερπουλ μπήκε στο παιχνίδι για να τον κάνει δικό της πληρώνοντας αδρά φυσικά. Οι Άγγλοι πλήρωσαν άμεσα 74.000.000 ευρώ, αλλά οι Πορτογάλοι έχουν να παίρνουν κι άλλα.

Βάσει ειδικών συμφωνιών που έχουν μπει στα συμβόλαια των εμπλεκόμενων πλευρών, η Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης 12/10 με τον Νούνιες να βρίσκεται στους 11 που άρχισαν στο Άιμπροξ (με νικήτρια την Λίβερπουλ 7-1) έβαλε στα ταμεία της άλλα 4.570.000 ευρώ, καθώς κλείδωσε ο όρος της συμπλήρωσης 10 αγώνων του Ουρουγουανού στους κόκκινους. Όταν ο Νούνιες φτάσει τις 60 συμμετοχές, τότε η ομάδα της Λισαβόνας θα λάβει άλλα 9,7 εκατομμύρια ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK