Τα πρόσωπα πίσω από τον δανεισμό του Δώνη

Ο λόγος που ο Χρήστος Δώνης αφήνει τα Γιάννινα για τον Ηρακλή. Ο ρόλος του Σάββα Παντελίδη σε αυτή την μετακίνηση και η σχέση του με τον Γιώργο Δώνη. Γιατί είναι θετικός και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού στον ΠΑΟ.

Τα πρόσωπα πίσω από τον δανεισμό του Δώνη
Δώνης Παναθηναϊκός

Επιλογή Γιώργου Δώνη αλλά και ...Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ο Ηρακλής για τον Χρήστο Δώνη! Κι αυτό σε πολύ μεγάλο βαθμό λόγω... Σάββα Παντελίδη! Σας μπερδέψαμε;

Το περασμένο καλοκαίρι ο 22χρονος μέσος πήγε δανεικός από τον ΠΑΟ στον ΠΑΣ Γιάννινα, για να βάλει παιχνίδια στα πόδια του. Τα πράγματα όμως, δεν πήγαν όπως τα περίμενε αφού μετά από σχεδόν 6 μήνες μετράει μόλις 10 συμμετοχές (3 στο Κύπελλο, όλες βασικός; με 2 90λεπτα, 3 στο πρωτάθλημα και 4 στο Γιουρόπα Λιγκ, όλες αλλαγή).

Ετοιμάζει, λοιπόν, βαλίτσες για την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του, την Θεσσαλονίκη. Άλλωστε και η προηγούμενη επιλογή του Χρήστου Δώνη είχε... συναισθηματική χροιά αφού και ο πατέρας του Γιώργος ως παίκτης πέρασε δανεικός για ένα χρόνο από τα Γιάννινα πριν μεγαλουργήσει στο τριφύλλι.

Επιστροφή στο σήμερα, με τον προπονητή του Ηρακλή να παίζει καταλυτικό ρόλο στον (διαφαινόμενο) νέο δανεισμό του Χρήστου Δώνη. Τον ξέρει και τον θέλει πολύ ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος είναι και φίλος του Γιώργου Δώνη. Με τον τελευταίο, όποτε χρειάστηκε και ζήτησαν την γνώμη του (όχι μόνο ο Γιώργος Σπανός στον Ατρόμητο) να δίνει τις καλύτερες συστάσεις για τον Παντελίδη.

Κατά συνέπεια η παρουσία Παντελίδη στον πάγκο του Ηρακλή αποτελεί κατά κάποιο τρόπο μια εγγύηση οτι ο Χρήστος Δώνης θα υπολογίζεται στις βασικές επιλογές. Κυρίως δε πως θα αγωνίζεται περισσότερο από ότι στα Γιάννινα( είναι αλήθεια πως το στυλ του δεν ταίριαζε στο στυλ παιχνιδιού του ΠΑΣ). Κάτι που θέλει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης προκειμένου να τον “τσεκάρει” και να ξέρει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει από το καλοκαίρι και μετά στον νέο Παναθηναϊκό που θα “κτίσει”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK