Τα πρώτα φιλικά πριν από τη σέντρα του miniEURO 2014 (VIDEOS)

Η ελληνική ομάδα minifootball βρίσκεται ήδη στη Σόφια για τους αγώνες προετοιμασίας της, ενόψει της πρεμιέρας της Πέμπτης στο miniEURO 2014 του Μαυροβουνίου.

Τα πρώτα φιλικά πριν από τη σέντρα του miniEURO 2014 (VIDEOS)

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της μεγάλης πανευρωπαϊκής γιορτής του minifootball, με τις 24 ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία των αναμετρήσεων για τη χώρα που θα αναδειχθεί κορυφαία του αθλήματος, η ελληνική ομάδα προετοιμάζεται πλέον πυρετωδώς!

Οι Έλληνες παίκτες βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας στη Σόφια, προκειμένου να δώσουν δύο φιλικά προετοιμασίας, απέναντι στην Κύπρο και στην Βουλγαρία.

Η ομάδα προπονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς να υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικός της, Αποστόλη Γκαϊφύλλια, προκειμένου να κάνει τους αγωνιστικούς πειραματισμούς του και να δει την κατάστασης των παικτών μας, σε επίπεδο διεθνών αγώνων.

Δείτε video από την προπόνηση της ομάδας

"Ο τελικός είναι ο στόχος"

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο αρχηγός Χρύσανθος Λευκαρίτης δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα αυτή αγωνιστική πρόκληση και έδωσε το στίγμα για τις φιλοδοξίες της ελληνικής ομάδας: "Μόλις ξεκινήσαμε το ταξίδι με προορισμό το Μαυροβούνιο. Είμαστε ενθουσιασμένοι, δε σκεφτόμαστε την κούραση του ταξιδιού. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Σε αυτό βοήθησε πολύ ότι υπάρχει ένας βασικός κορμός από πέρυσι στην ομάδα. Βοηθήσαμε και τα παιδιά να εγκλιματιστούν, υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Ο πήχης έχει ανέβει αναγκαστικά από πέρυσι.

Φτάσαμε στους "16", περάσαμε την πρώτη φάση των ομίλων, αυτό εννοείται ότι είναι ο στόχος. Εγώ, προσωπικά, σαν αρχηγός της ομάδας, ο στόχος μου είναι να είμαστε στα μετάλλια. Ο τελικός είναι ο στόχος, αλλά να δούμε εκεί πώς θα πάει, αφού έχει τα κατάλληλα άτομα και με τον προπονητή έχουμε δουλέψει σκληρά. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για κάτι πολύ καλό.

Υπάρχει ενθουσιασμός, επειδή έχουμε ζήσει κάτι εκπληκτικό πέρυσι στο Ρέθυμνο, όλοι το περιμένουμε πώς και πώς. Ήμασταν μία εβδομάδα στην Αθήνα, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, βλέπω ότι όλα τα παιδιά ανυπομονούν και περιμένουν να δώσουμε τα φιλικά με Την Κύπρο και τη Βουλγαρία, πριν από το Μαυροβούνιο".

Υπενθυμίζεται ότι η πρεμιέρα της ελληνικής ομάδας γίνεται την Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, στις 11:00 κόντρα στη Λιθουανία, ενώ το απόγευμα (18:00) της ίδιας ημέρας θα αγωνιστεί κόντρα την Σλοβενία.

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, στις 20:00, θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ρουμανίας και αισιοδοξεί ότι σε αυτό το ματς θα πανηγυρίσει και την πρόκριση της για τη συνέχεια του θεσμού. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή, 30 Νοέμβρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK