Τα πρώτα τετ-α-τετ Νταμπίζα στο Κορωπί είχαν τη δική τους σημασία!

Ο νυν τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έπιασε δουλειά με το... καλημέρα σας στο Κορωπί και δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι είχε τετ-α-τετ με τέσσερις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ποιοι ήταν; Τι τους είπε και ποιος ήταν ο παίκτης... έκπληξη ανάμεσά τους;

Τα πρώτα τετ-α-τετ Νταμπίζα στο Κορωπί είχαν τη δική τους σημασία!

Εποχή Νίκου Νταμπίζα πλέον στον Παναθηναϊκό ο οποίος καλείται να νοικοκυρέψει το πολύπαθο ποδοσφαιρικό τμήμα των “πρασίνων” όσο δύναται...

Ο νέος τεχνικός διευθυντής, επιστρέφοντας από τον τελικό του Europa League που έγινε στη Λιόν, έσπευσε στο Κορωπί, στις προπονητικές εγκαταστάσεις “Γεώργιος Καλαφάτης”, πιάνοντας δουλειά με το... καλημέρα σας.

Αυτό που ξεχώρισε στην πρώτη μέρα του Νίκου Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό ήταν τα τετ-α-τετ που είχε με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Πρώτος την πόρτα του γραφείου του νέου τεχνικού διευθυντή πέρασε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Στον 24χρονο διεθνή άσο ο Νταμπίζας μετέφερε ότι τον θεωρεί ηγέτη του Παναθηναϊκού, “κολόνα” των αποδυτηρίων που στήριξε την ομάδα στη δύσκολη χρονιά που πέρασε.

Αμέσως μετά ήταν η σειρά του Χρήστου Δώνη τον οποίο ο Νταμπίζας συνέχισε να “ψήνει” ως προς την ανανέωση της συνεργασίας του με το “τριφύλλι”. Το θέμα αυτό βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά ο τεχνικός διευθυντής δεν έχασε την ευκαιρία να το σπρώξει κι άλλο.

Έκπληξη ανάμεσα στις κλήσεις του Νταμπίζα μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή του Ρόμπιν Λουντ!

Ο Φιλάνδος φέρεται να έχει μπόλικες προτάσεις στα χέρια του και μάλιστα με αρκετά χρήματα, ωστόσο ο Νταμπίζας τον κάλεσε, πηγαίνοντας κόντρα στα δεδομένα, τονίζοντας του όπως και στον Κουρμπέλη ότι είναι ένας ποιοτικός και χρήσιμος ποδοσφαιριστής για το αύριο του Παναθηναϊκού.

Τελευταίος στα τετ-α-τετ Νταμπίζα ήταν ο 20χρονος στόπερ, Στέφανος Ευαγγέλου. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου δεν πήρε εφέτος ευκαιρίες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά τώρα που ο Εβρίτης τεχνικός δεν θα κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, μεταφέρθηκε στον παίκτη ότι υπολογίζεται και υπάρχει διάθεση ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταμπίζας μίλησε και με τον Μολίνς, που επίσης ανήκει στο γκρουπ των παικτών που είναι για να φεύγουν.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

Πέρα από τις προσωπικές συναντήσεις με παίκτες, ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήματα, αναφέροντας τα εξής: “ Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Σας αξίζουν συγχαρητήρια όπως το χειριστήκατε. Αυτό είναι το χθες και εδώ θα μιλήσουμε για το αύριο. Το οικονομικό κομμάτι έχει συζητηθεί σας έχει γίνει ενημέρωση από τον οικονομικό διευθυντή.

Μπαίνουμε πλέον στην διαδικασία να συζητήσουμε με τα νέα δεδομένα με την τωρινή πραγματικότητα. Το αν θα αλλάξουν τα πράγματα στο μέλλον είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε. Αν αλλάξουν θα μιλήσουμε ξανά όταν γίνουν πράξη.

Στη ζωή συζητάμε με τα τωρινά δεδομένα. Κάποιοι δεν θα είναι εδώ είτε γιατί θα θελήσουν να αποχωρήσουν, αλλά αυτοί που είμαστε εδώ θα έχουν ένα πολύ ξεκάθαρο στόχο και σχέση. Δεν θα πούμε παραπάνω για αυτα τα ζητήματα. Το πιο σημαντικό είναι να πειστείτε για αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Αυτό θα γίνει μέσα από τις πράξεις.

Αυτό θα γίνει μέσα από τις πράξεις. Επειδή λείπει ένα βασικό κομμάτι το προπονητικό τιμ, τα αγωνιστικά θα τα ξεκαθαρίσουμε όταν θα υπάρχει η παρουσία του προπονητικού επιτελείου. Το πιο σημαντικό απ όλα είναι η αξιοπιστία στο οικονομικό κομμάτι και να ξέρετε αυτό που θα ισχύσει για την επόμενη χρόνια στο οικονομικό θα είναι αξιόπιστο με γνώμονα πάντα να ορθοποδήσει οικονομικά ο σύλλογος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK