Τα πρώτα ζόρια του Λεμονή

Όλοι στο Ρέντη και φυσικά πρώτος-πρώτος ο 57χρονος τεχνικός έχουν καταλάβει ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν είναι ημιτελικός, αλλά... τελικός! Ποιες οι πρώτες εικόνες στο Ρέντη μία μέρα μετά την ισοπαλία στην Λιβαδειά και τρία 24ωρα πριν από το ματς με την "Ένωση".

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΕΜΟΝΗΣ
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΕΜΟΝΗΣ ICON

Στο “άψε-σβήσε” ξέχασαν στο Ρέντη το 1-1 με τον Λεβαδειακό. Δεν υπάρχει άλλωστε και χρόνος να κάτσουν να ασχοληθούν ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του με τα λάθη που έγιναν στην Λιβαδειά. Και ο λόγος είναι προφανής: Οι οκτώ-εννιά στους έντεκα που ξεκίνησαν στην Βοιωτία, θα μείνουν εκτός ενδεκάδας από τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Το πολύ-πολύ ο Ανσαριφάρντ να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Όσκαρ Καρντόσο. Οι υπόλοιποι οκτώ όμως, δηλαδή οι Παρέδες, Ρέτσος, Νικολάου, Σισοκό, Μπουχαλάκης, Μάρτινς, Τσόρι και Ελιουνούσι, είτε θα κάτσουν στον πάγκο, είτε στην εξέδρα στον ημιτελικό της Μ. Πέμπτης (13/4, 19.30).

Για τον Λεμονή, το υπόλοιπο σταφ και τον σύλλογο γενικότερα είναι τεράστια πρόκληση το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ήδη ο 57χρονος τεχνικός ξεκίνησε από την Μ. Δευτέρα (10/4) το... πιπίλισμα στα μυαλά των παικτών του για το πώς πρέπει να παρουσιαστούν στον συγκεκριμένο αγώνα. Για την ακρίβεια, από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Λιβαδειάς, όλη η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από το ματς με τους “κιτρινόμαυρους” και όχι για τα όσα στραβά έγιναν στο 1-1 με τον Λεβαδειακό.

Σε γενικές γραμμές η εικόνα που επικρατούσε στο Ρέντη δεν παρέπεμπε σε εικόνα ομάδας που έχει άγχος ενόψει ενός τόσο σπουδαίου αγώνα. Άλλωστε, αποτελούσε κοινό μυστικό στις τάξεις των παικτών ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι σημαντικότερο από αυτό της Λιβαδειάς. Η στέψη μπορεί να πάρει αναβολή μίας αγωνιστικής...

Αντιθέτως, παιχνίδια όπως αυτά με την ΑΕΚ, απαιτούν μία διαφορετικού τύπου διαχείριση.

Παρά τα όσα έλεγε ο Λεμονής κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ότι “εγώ ξυπνάω κάθε πρωί και σκέφτομαι μόνο τον Λεβαδειακό και όχι την ΑΕΚ”, έκανε... μπαμ από χιλιόμετρα ότι το μυαλό όλων ήταν στο πώς θα πάρουν οι “ερυθρόλευκοι” σκορ πρόκρισης στο Καραϊσκάκη κόντρα στον “Δικέφαλο”.

Ναι μεν ήθελε ο Λεμονής (έστω και με τις “ρεζέρβες”) να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στην Λιβαδειά, αλλά από την άλλη γνώριζε ότι τα... ζόρια για τον ίδιο και τους συνεργάτες του θα ξεκινήσουν για τα καλά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Ακόμα και το 44ο να κατακτούσαν και μαθηματικά οι “ερυθρόλευκοι” στην Βοιωτία, δεν θα άλλαζε τίποτα ως προς τον τρόπο προσέγγισης του ημιτελικού.

Κι επειδή είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, εκτιμάει ότι με την κατάκτηση του νταμπλ έχει κάποιες πιθανότητες να πάρει το... εισιτήριο για τα βουνά του Ζέεφελντ! Και θα κάνει τα πάντα για να εξαντλήσει αυτές τις πιθανότητες, κάτι που κατάλαβαν για τα καλά οι παίκες του στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λιβαδειάς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK