ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα ραντεβού με Χριστοβασίλη και Αναστασιάδη κρίνουν το μέλλον του Μπακαγιόκο

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο καταγράφηκε το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα ραντεβού με Χριστοβασίλη και Αναστασιάδη κρίνουν το μέλλον του Μπακαγιόκο

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας, με αποτέλεσμα ο Ιβοριανός επιθετικός να δείξει τη δυσαρέσκειά του. Επόμενο ήταν οι σχέσεις των δύο ανδρών όχι μόνο να διαταραχθούν, αλλά να φτάσουν σε οριακό σημείο. Μάλιστα ο Μπακαγιόκο κατέθεσε τη Δευτέρα προσφυγή, αξιώνοντας 250.000 ευρώ και την ελευθερία του από τον ΠΑΣ.

Αν και το απόγευμα της Δευτέρας έγιναν κάποιες προσπάθειες προκειμένου να πέσουν οι τόνοι, δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Ο Μπακαγιόκο άλλωστε ήταν καιρό τώρα δυσαρεστημένος με την κατάσταση στη γιαννιώτικη ομάδα και σκεφτόταν να φύγει.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Ζελελίδης εξήγησε πώς έχει η κατάσταση στην ιστοσελίδα passports.gr.

” Προχωρήσαμε στην προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και στην κυριολεξία αναγκαστήκαμε σε αυτή την κίνηση, καθώς η σημερινή ήταν η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφυγών για όσους ποδοσφαιριστές επιθυμούν να μείνουν ελεύθεροι και να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους.

Το πρωί και πριν από την κατάθεση της προσφυγής προσπαθήσαμε ανεπιτυχώς , τόσο εγώ όσο κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο, κ Χριστοβασίλη που δεν απαντούσε στις συνεχείς κλήσεις μας. Βρεθήκαμε σε αδιέξοδο και καθώς ήταν και η τελευταία ημέρα, καταθέσαμε την προσφυγή για να μην είναι εκπρόθεσμη.

Μετά την κατάθεση της προσφυγής, ο κ. Χριστοβασίλης επικοινώνησε μαζί μας και κανονίσαμε να υπάρξει άμεσα συνάντηση μαζί του“.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν περιθώρια συμβιβασμού, ο κ.Ζελελίδης τόνισε: ” Φυσικά και υπάρχουν περιθώρια για την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης, η οποία άλλωστε ήταν πάντα στις προθέσεις του Μπακαγιόκο. Ο ποδοσφαιριστής θα έχει συνάντηση με τον προπονητή του ΠΑΣ, ενώ για αύριο έχει κανονιστεί ραντεβού με τον πρόεδρο“.

Σχετικά με το ποσό των 250.000 ευρώ που αξιώνει η πλευρά Μπακαγιόκο, ξεκαθάρισε: ” Είναι ακριβώς το ποσό που προβλέπει ο νόμος που είναι σαφής σε αυτές τις περιπτώσεις. Ούτε ευρώ παραπάνω“.

Σε ερώτηση μας για το αν αποτελεί επιθυμία του Μπακαγιόκο να παραμείνει τελικά στον ΠΑΣ εξασφαλίζοντας τα χρήματά του, δήλωσε: ” Αρμόδιος για να σας απαντήσει σε αυτό είναι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Αντώνης Αποστολόπουλος. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τα 2 ραντεβού, με προπονητή και πρόεδρο αντίστοιχα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK