Τα ρίχνουν τώρα στους... δημοσιογράφους οι Αργεντινοί!

Την ώρα που τα αργεντινικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για άσχημο κλίμα στην εθνική Αργεντινής και ανύπαρκτη σχέση μεταξύ παικτών και προπονητή, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κατηγόρησε τους... δημοσιογράφους!

Lionel Messi, second from right, Sergio Aguero, left, and Javier Mascherano arrive for a training session of Argentina at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Lionel Messi, second from right, Sergio Aguero, left, and Javier Mascherano arrive for a training session of Argentina at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Η 24η Ιουνίου είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για τον Λιονέλ Μέσι καθώς συμπληρώνει τα 31α γενέθλιά του και το γεγονός πως ο Χόρχε Σαμπαόλι τον ασπάστηκε κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης προπόνησης δεν θα έπρεπε λογικά να είναι κάτι το... τρομερό.

Με δεδομένο όμως πως η "αλμπισελέστε" θυμίζει... καζάνι που βράζει και ο προπονητής μοιάζει με ξένο σώμα, ακόμα και αυτή η κίνηση έγινε θέμα στα αργεντίνικα ΜΜΕ, και πολλοί αναρωτιούνται μήπως έχει αλλάξει κάτι και έχει βελτιωθεί το κλίμα στην ομάδα.

Οι ίδιοι πάντως οι παίκτες και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας παρουσίασαν πάντως την κατάσταση εντελώς διαφορετική απ'ότι βγαίνει προς τα έξω τα τελευταία 24ωρα και ειδικά μετά το κάζο από την Κροατία, ρίχνοντας μαλιστα και βέλη προς τον Τύπο για τα όσα διαρρέει.

Lionel Messi is congratulated by coach Jorge Sampaoli on the day of his birthday during a training session of Argentina at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Lionel Messi is congratulated by coach Jorge Sampaoli on the day of his birthday during a training session of Argentina at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

"Είναι νορμάλ η σχέση με τον Σαμπαόλι. Όλοι εμείς στους συλλόγους μας έχουμε ζήσει δύσκολες καταστάσεις όμως στην εθνική ομάδα της χώρας σου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Από αυτή την εμπειρία μπορούμε να ωριμάσουμε και να βγούμε όλοι πιο δυνατοί.

Όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από εμάς, όλοι αυτοί οι ψίθυροι, δεν μας κάνει καλό. Για να έρθει η πρόκριση θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε αισιόδοξοι", δήλωσε ο Χαβιέρ Μαστσεράνο, αποφεύγοντας να κάνει την παραμικρή αναφορά στο επεισόδιο που φέρεται να είχε με τον Καμπαγέρο αμέσως μετά τον αγώνα με την Κροατία (γράφτηκε πως έβρισε τον γκολκίπερ στα αποδυτήρια).

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Τάπια, τα... έριξε στον Τύπο για την άσχημη εικόνα από τα αποδυτήρια της "αλμπισελέστε" που προβάλλεται προς τα έξω.

Javier Mascherano listens to a question during a press conference after training session of Argentina at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Javier Mascherano listens to a question during a press conference after training session of Argentina at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

"Έχουμε δουλέψει πολύ για να μη χάσουμε την ευκαιρία που μας έδωσε η μοίρα. Είναι αλήθεια πως οι δημοσιογράφοι εκπροσωπούν την τέταρτη εξουσία. Μην ξεχνάτε να γράφετε την αλήθεια όπως είναι.

Είδατε σήμερα τον προπονητή και τους συνεργάτες του να δουλεύουν με την ομάδα. Είδατε πως πολλά από αυτά που έχουν γραφτεί, είναι ψέματα.

Θέλουμε σεβασμό και σας ζητάμε να συνοδεύσετε αυτό το γκρουπ, αυτό το τεχνικό επιτελείο, στο όνειρο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο".

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στο φετινό Μουντιάλ η Αργεντινή;

News 24/7

24MEDIA NETWORK