Tα σχολιαρόπαιδα του Σάντος

Tα σχολιαρόπαιδα του Σάντος
ΑΕΚ

Η ΑΕΚ και η διοίκηση της έχουν πιάσει το νόημα. Κατανόησαν ότι οι εποχές των πολυδάπανων μεταραφών πέρασε οπότε έριξε το βάρος στη δημιουργία παικτών. Ετσι, φέτος το καλοκαίρι οι άνθρωποι της Ενωσης έφεραν στους Θρακομεδόνες μισή ντουζίνα ταλέντα που θα κληθούν να σηκώσουν στο μέλλον την ομάδας στις πλάτες τους.


1. Παναγιώτης Κονέ

Hμερομηνία γέννησης: 26/07/1987
Θέση: Μέσος

Εχει γίνει τεράστιος ντόρος γύρω από την όνομά του, χωρίς να έχει παίξει ούτε σε ένα ματς στη Α’ Εθνική. Ηταν μέλος της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού, δοκίμασε την τύχη του στις ακαδημίες της Λανς ενώ στη συνέχεια τον απέκτησε η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός θεώρησε άκυρη τη μεταγραφή και προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Ο Σάντος στάζει μέλι για 18χρονο μέσο με το δυνατό σουτ αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

2. Ηλίας Κυριακίδης

Ημερομηνία γέννησης: 05/08/1985
Θέση: Αμυντικός μέσος

Η μεταγραφή του πέρυσι από τον Ιωνικό στην ΑΕΚ μεσούσης της περιόδου εξέπληξε. Στην Ενωση, ο νεαρός μέσοςείχε ενεργή συμμετοχή (11 ματς) και έδειξε ότι με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί να πετύχει πολλά. Αστείρευτες δυνάμεις, πάθος αλλά και δύναμη τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Του λείπει η ψυχραιμία και φέτος οι πολλές συμμετοχές. Ο Σάντος πάντως τον υπολογίζει.

3. Βασίλης Πλιάτσικας
Ημερομηνία γέννησης: 14/04/1988
Θέση: Αμυντικός μέσος

Ενας από τους ανήλικους του πρωταθλήματος. Τα λαγωνικά του Ιλια Ιβιτς τον εντόπισαν το καλοκαίρι στο Xαϊδάρι και τον έφερε με συνοπτικές διαδικασίες στην ΑΕΚ. Στην καλοκαιρινή προετοιμασία εντυπωσίασε και τον ιδιαίτερα απαιτητικό Σάντος. Ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο και έδειξε μία απίστευτη ωριμότητα για την ηλικία του. Στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο αλλά ο Σάντος ξέρει πότε πρέπει να τον επαναφέρει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα παιδί 17 χρόνων.

4. Αγγελος Κομβολίδης

Ημερομηνία γέννησης: 14/03/1988
Θέση: Σέντερ φορ

Άλλο ένα λαυράκι που ανακάλυψε η ΑΕΚ το καλοκαίρι. Προέρχεται από την ελληνική ομογένια της Γερμανίας, όπου γεννήθηκε. Εχει φυσικά γερμανική ποδοσφαιρική παιδεία καθώς έπαιξε στους μικρούς της Στουτγκάρδης. Επιθετικός που βλέπει δίχτυα κάτι που απέδειξε στην προετοιμασία. Εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν μπορεί να διεκδικήσει θέση στις αποστολές της ΑΕΚ.

5. Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Ημερομηνία γέννησης: 09/06/1988
Θέση: Κεντρικός αμυντικός

Ο Βενιαμίν της ΑΕΚ. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και προέρχεται από το Πεταλίδι. Στο φιλικό με το Χαϊδάρι στο οποίο ξεκίνησε από την αρχή έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Δεν έχει βρει ακόμα θέση στην αποστολή της Ενωσης αλλά ο χρόνος δουλεύει γι’αυτόν, όπως και για τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ. Πρόσφτα πέτυχε και το πρώτο του επίσημο γκολ στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

6.Δημήτρης Κουτρουμάνος

Hμερομηνία γέννησης: 25/02/1987
Θέση: Ακραίος αμυντικός

Από τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ είναι ο μόνος που πέρυσι είχε ενεργή συμμετοχή στην πρώην ομάδα του. Ο Κουτρουμάνος έπαιξε σε 29 ματς με τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, γεγονός που θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί πιο εύκολα. Περιμένει και αυτός τις ευκαιρίες του.

7.Γιάννης Αραμπατζής

Hμερομηνία γέννησης: 28/05/1984
Θέση: Τερματοφύλακας

Να και ένας τερματοφύλακας στην παρέα μας. Ο Αραμπατζής ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ από το 2003 αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κατορθώσει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς. Ο τραυματισμός του Χιώτη φέτος του έδωσε την ευκαιρία να πάρει μυρωδιά επίσημων αγώνων υψηλού επιπέδου (έστω και από τον πάγκο). Τα προσόντα πάντως δεν του λείπουν. Εχει ύψος 1.90μ, στοιχείο πολύ σημαντικό για τη θέση του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK