Τα... σκάει και γίνεται καναλάρχης ο Σαββίδης

O Ιωάννης Καλογρίτσας έκανε πίσω στο θέμα της τηλεοπτικής άδειας και ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε πως θα πληρώσει 61.500.000€ για την κάνει δική του!

Τα... σκάει και γίνεται καναλάρχης ο Σαββίδης
savvidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Εκρηκτικό" αναμένεται το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής μετάδοσης. Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη Καλογρίτσα, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι και να βρεθεί απέναντι στους Αλαφούζο, Μαρινάκη και Κυριακού!

"Μόλις τώρα καθόμουν με την ομάδα μου μπροστά στην τηλεόραση αντιλαμβανόμενος ότι ο χρόνος λήγει. Είναι πολύ σημαντικό για μας να καταλάβουμε τι θα γίνει τώρα. Ακούσαμε ότι ο κύριος Καλογρίτσας έχει κάποια προβλήματα και δεν θα πάρει την άδεια. Εγώ δηλώνω ότι ο πρώτος επιλαχών είμαι εγώ και είμαι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες να πληρώσω την πρώτη δόση από τα 61,5 εκατομμύρια ευρώ και να πάρω την άδεια.

Αυτή η δήλωσή μου είναι επίσημη και ταυτόχρονα θέλω να επαναλάβω το αίτημα προς τα κανάλια που δεν έχουν πάρει άδεια ότι είμαι διατεθειμένος να αποκτήσω τα κανάλια τους για να καλυφθούν οι θέσεις εργασίες. Αν γίνει αυτό εντός των ημερών μπορούμε να πληρώσουμε την πρώτη δόση", είπε στην ΕΡΤ3 ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να μπει σε κάποιο από τα κανάλια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δήλωσε:

"Συζητήσεις δεν υπάρχουν και δεν είναι και ορθό αυτό αν δεν έχεις άδεια να κάνεις διαπραγματεύσεις. Εγώ έκανα μια προκαταρκτική πρόταση. Σήμερα υποθέτω ότι έχω περισσότερες πιθανότητες να γίνω κάτοχος της τηλεοπτικής άδειας και σε αυτά τα πλαίσια επαναλαμβάνω ότι είμαι διατεθειμένος να διαπραγματευτώ με Alpha και Star.

Σίγουρα αν λάβω αρνητικές απαντήσεις, τότε αυτοί θα πρέπει να κάνουν περικοπές στις θέσεις των εργαζομένων και εμείς να κάνουμε από την αρχή ένα νέο κανάλι. Εντός των 90 ημερών, όπως έχει οριστεί από το κράτος, θα λύσουμε αυτό το θέμα. Θεωρώ ότι θα ήταν πιο σωστό να διατηρήσουμε τους εργαζομένους που δουλεύουν".