Τα sms "καίνε" τον Μπέκαμ

Ένα νέο ερωτικό σκάνδαλο έρχεται να ταράξει την ηρεμία της οικογένειας Μπέκαμ. Θύτης και πάλι ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντέιβιντ Μπέκαμ, και «θύμα» (πλην του μόνιμου βλέπε σύζυγος) μια 22χρονη κοπέλα.

Τα sms "καίνε" τον Μπέκαμ
Ένα νέο ερωτικό σκάνδαλο έρχεται να ταράξει την ηρεμία της οικογένειας Μπέκαμ. Θύτης και πάλι ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντέιβιντ Μπέκαμ, και « θύμα» (πλην του μόνιμου βλέπε σύζυγος) μια 22χρονη κοπέλα.

Ο 30χρονος μέσος κατά την παραμονή της « βασίλισσας» στην Αυστρία για την καλοκαιρινή προετοιμασία πέρασε έξι…καυτές νύχτες στην αγκαλιά της Ναταλί Στέρλεχε, η οποία εργαζόταν ως καμαριέρα στο ξενοδοχείο που διέμενε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Ίρντινγκ. Η « περιπετειούλα» του Μπέκαμ με την νεαρή κοπέλα έγινε γνωστή από την ίδια, η οποία αποκάλυψε πως έχει στην κατοχή της γραπτά μηνύματα στο κινητό της από τον σταρ της « βασίλισσας», τα οποία αποδεικνύουν τα λεγόμενα της.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο ξανθομάλλης ποδοσφαιριστής προδίδεται από την ύπαρξη sms, καθώς και πριν από κάποια χρόνια είχε δημιουργηθεί σάλος για την σχέση του με την γραμματέα του, Ρεμπέκα Λος, η οποία αποκαλύφθηκε από τα « καυτά» μηνύματα του 30χρονου σταρ. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την πλευρά της συζύγου του Μπέκαμ, Βικτόρια, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως ο « Μπεκς» την επόμενη φορά θα είναι πιο διστακτικός στα γραπτά του μηνύματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK