Τα σωστά βήματα για παίξεις σωστά online στοίχημα

Το BetMarket.gr αναλύει τα σωστά βήματα για να παίξεις online στοίχημα και να βάλεις τα κέρδη στην τσέπη σου.

FILE - Brazil's Neymar, right, and Chile's Paulo Diaz battle for the ball during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup Qatar 2022 at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, March 24, 2022. (AP Photo/Silvia Izquierdo, File)
Ο Νεϊμάρ (AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO, FILE)

Η εποχή του «μολύβι, δελτίο, πρακτορείο» έχει περάσει ανεπιστρεπτί, με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τη διείσδυση του διαδικτύου και των έξυπνων συσκευών στην καθημερινότητά μας, να έχουν οδηγήσει στη μετάβαση από το επίγειο στο διαδικτυακό παιχνίδι.

Μάλιστα, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην επίγεια αγορά, η αγορά του online στοιχηματισμού είναι ελεύθερη (νομοθετημένη) και οι επιλογές σαφώς περισσότερες.

Στον παρακάτω οδηγό θα διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για το πως μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε online στοίχημα, από οπουδήποτε, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τηλεφώνου σας.

Βήμα 1ο: Επιλογή Στοιχηματικής

Στο διαδίκτυο δραστηριοποιείται διψήφιος αριθμός νόμιμων στοιχηματικών εταιριών, που μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε. Φροντίσετε να βρείτε τη λίστα με όσες έχουν άδεια για την Ελληνική αγορά, σε ένα αξιόπιστο site όπως το BetMarket.gr.

Τρία (3) χρήσιμα tips για την καλύτερη επιλογή:

  1. Διαβάστε τις αξιολογήσεις με τα υπέρ και τα κατά κάθε στοιχηματικής εταιρίας.

  2. Σημειώστε τα σημεία που σας ενδιαφέρουν και ποια στοιχηματική εταιρία τα προσφέρει

  3. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή σε όσες στοιχηματικές επιθυμείτε.

Βήμα 2ο: Εγγραφή

Αφού επιλέξετε τη στοιχηματική, τότε προχωράτε στη διαδικασία της εγγραφής. Η διαδικασία εγγραφής είναι ιδιαίτερα απλή και ουσιαστικά πρόκειται για την καταχώρηση των στοιχείων σας στην πλατφόρμα. Μερικά από τα στοιχεία που ζητούνται είναι το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση καθώς και οι κωδικοί που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την είσοδο στην πλατφόρμα.

Οι στοιχηματικές είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους Νόμους της Ευρωπαϊκής ένωσης περί ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων.

Χρήσιμα tips για την εγγραφή σας:

  1. Είναι σημαντικό όλα τα στοιχεία να είναι αληθή, ώστε να γίνουν σωστά και οι αναλήψεις πιθανόν κερδών στο μέλλον.

  2. Απομνημονεύστε ή σημειώστε σε ασφαλή μέρος τον κωδικό που θα επιλέξετε για την είσοδό σας.

  3. Πολλές στοιχηματικές έχουν προγράμματα καλωσορίσματος των παικτών.

Βήμα 3ο: Ταυτοποίηση

Το επόμενο βήμα είναι η διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων που δηλώσατε. Εντός 30 ημερών από την ολοκλήρωση της εγγραφή σας θα πρέπει να στείλετε μέσω email τα έγγραφα που θα πιστοποιούν την ταυτότητά σας.

Η διαδικασία αυτή διασφαλίζει κατά κύριο λόγο εσάς, αφού με την αποστολή των στοιχείων σας δίνεται τη δυνατότητα στην στοιχηματική να πιστοποιήσει την ταυτότητά σας και πως είσαστε όντως εσείς που κάνατε την εγγραφή. Σκεφτείτε ο καθένας να μπορούσε να ανοίξει λογαριασμό στο όνομά σας, χωρίς την συγκατάθεσή σας!

Η ταυτοποίηση πέρα από την επαλήθευση της ταυτότητας, επιτρέπει στην στοιχηματική να πιστοποιήσει και την ηλικία της. Στο ίντερνετ η νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή και κανείς ανήλικος δεν μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε στοιχηματική σελίδα.

Αν δεν κάνετε ταυτοποίηση του λογαριασμού σας τότε αυτός θα απενεργοποιηθεί εντός 30 ημερών.

Βήμα 4ο: Κατάθεση

Το τελευταίο βήμα πριν αρχίσεις να ποντάρεις τα στοιχήματά σου είναι να καταθέσεις χρήματα στον λογαριασμό σου.

Οι στοιχηματικές έχουν πολλούς διαθέσιμους τρόπους για συναλλαγές με τους παίκτες, όπως οι τραπεζικές κάρτες, τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια η ή ακόμη και το τραπεζικό έμβασμα. Οι καθυστερήσεις πλέον έχουν εκμηδενιστεί, έτσι με την ολοκλήρωση της πληρωμής τα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα στον στοιχηματικό τους λογαριασμό.

Η διαδικασία δεν διαφέρει και πολύ από την Online πληρωμή ενός λογαριασμού ή την αγορά προϊόντων μέσω διαδικτύου.

Χρήσιμα tips για τις καταθέσεις:

  1. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε χρεωστική η προπληρωμένη κάρτα.

  2. Οι στοιχηματικές δίνουν την επιλογή να ορίσετε εσείς το μέγιστο όριο των καταθέσεων που θα μπορείτε να κάνετε σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Πως Παίζω

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής και βάλετε χρήματα στον λογαριασμό σας, είσαστε έτοιμοι για παιχνίδι.

Βρίσκεται το άθλημα καθώς και την αγορά που σας ενδιαφέρει και πατάτε πάνω στην απόδοση. Αυτόματα η επιλογή σας μεταφέρετε στο «δελτίο», όπου στις περισσότερες βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Με τον ίδιο τρόπο επιλέγεται όσα γεγονότα θέλετε και στο τέλος το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι πριν ολοκληρώσετε τη διαδικασία ταυτοποίησης. Είναι απαραίτητο όμως να την ολοκληρώσετε για να εισπράξετε τα κέρδη σας.

Live Betting/Ζωντανό στοίχημα

Φυσικά όλα αυτά και σε ζωντανό στοιχηματισμό. Άλλωστε ένας από τους κυριότερους παράγοντες εκτόξευσης του Online στοιχηματισμού ήταν η δυνατότητα να ποντάρει κανείς από την άνεση του καναπέ του, παρακολουθώντας το παιχνίδι.

Πλέον πολλές μεταδίδουν ζωντανά τα παιχνίδια μέσω LiveStreaming χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας.

Τι γίνεται αν κερδίσω

Μετά τη νίκη σας τα χρήματα εμφανίζονται στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Μπορείτε πατώντας το κουμπί «ανάληψη» να δώσετε εντολή να πιστωθούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό ή σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Βρες στο BetMarket.gr όλες τις πληροφορίες για το online στοίχημα στην Ελλάδα. Αναλυτικές αξιολογήσεις για τις στοιχηματικές εταιρίες, οδηγούς στοιχήματος, στρατηγικές για παιχνίδι και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK