Τα σπάει η 4η εμφάνιση του ΠΑΟΚ

Η επετειακή του δικεφάλου αποσύρεται και το Contra. gr σας παρουσιάζει την φανέλα που ψήφισαν οι φίλοι του δικεφάλου και θα κυκλοφορήσει κοντά στα Χριστούγεννα. Η επιλογή της μπλέ που απρόσμενα πήγε καλά και η διαδρομή (PHOTOS) της πρώτης φανέλας από το 1927 ως σήμερα.

Τα σπάει η 4η εμφάνιση του ΠΑΟΚ

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος προκειμένου η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ, που κυκλοφόρησε με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, να αποσυρθεί και να περάσει έτσι στην... ιστορία. Την θέση της θα πάρει η φανέλα που επέλεξαν οι φίλοι της ομάδας, μετά από ψηφοφορία που έγινε πριν ένα μήνα.

Τα σπάει η 4η εμφάνιση του ΠΑΟΚ

Η ολόμαυρη φανέλα, με γκρι μανίκι και έναν αχνό δικέφαλο αετό στην αριστερή πλευρά, ήταν εκείνη που πήρε τη πρωτιά σε ψήφους έναντι της μαύρης με την λεπτή άσπρη ρίγ α. Το σχέδιο έχει ήδη σταλεί στα γραφεία της εταιρίας Macron, η οποία ετοιμάζει την παραγγελία, προκειμένου στις αρχές Δεκεμβρίου το "πακέτο" να είναι έτοιμο, και η φανέλα να τεθεί κοντά στα Χριστούγεννα τόσο στη διάθεση της ομάδας, όσο και του κοινού.

Τα σπάει η 4η εμφάνιση του ΠΑΟΚ

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με την Macron διανύει την δεύτερη σεζόν, και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η προεργασία για την τρίτη, καθώς αντιπροσωπεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Σαββίδη θα ταξιδέψει στην Ιταλία προκειμένου να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για τις εμφανίσεις της επόμενης σεζόν(2017-18).

Οι δύο πλευρές έχουν εξαιρετικές σχέσεις, καθώς η Macron έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, όταν οι ασπρόμαυροι ξεκίνησαν να αναζητούν νέα στέγη στα μισά της συμφωνίας που υπήρχε με την Nike και ανταποκρίθηκαν πλήρως στις ανάγκες , ακόμα και στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν εκείνος που έκανε το βήμα προς την ιταλική εταιρία. Όλα ξεκίνησαν από το φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ με την Νάπολι, όταν η ιταλική ομάδα είχε συνεργασία με την Macron, και φορούσε (τη σεζόν 2014-15) φανέλα παραλλαγής. Στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στον Δικέφαλο του βορρά και τους ιταλούς, έπεσε στο τραπέζι η χρήση της συγκεκριμένης φανέλας, που ήταν η τρίτη της περσινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Όταν ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ έβαλε το ενδεχόμενο να υπάρχουν δυο νέες φανέλες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2016-17, οι Ιταλοί το συζήτησαν και έβαλαν σε εφαρμογή την υλοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος. Το καλοκαίρι προέκυψαν τα τέσσερα σχέδια από τα οποία ψηφίστηκε το ένα και έτσι προέκυψε η φανέλα που θα αντικαταστήσει την επετειακή. Είναι πιθανό πάντως να υπάρχει και μια ακόμα φανέλα - έκπληξη, η οποία θα παραπέμπει στις ρίζες του ΠΑΟΚ στην Μικρά Ασία και τον Πόντο.

Τα σπάει η 4η εμφάνιση του ΠΑΟΚ

Όσον αφορά την τρίτη φανέλα της φετινής σεζόν, που είναι μπλε, η ανταπόκριση των οπαδών του ΠΑΟΚ εντυπωσίασε τους ιθύνοντες. Η συγκεκριμένη επιλογή έκανε γκελ στον κόσμο, με τις πωλήσεις της να είναι κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικές, αν και παραδοσιακά ο ΠΑΟΚ έχει συνδυάσει την ιστορία του με την ρίγα όπως φαίνεται και από τον πίνακα με όλες τις "πρώτες" φανέλες της ομάδας από το 1927.

News 24/7

24MEDIA NETWORK