Τα τελευταία νέα των ομάδων

Τα τελευταία νέα των ομάδων της Γ'Εθνικής

Τα τελευταία νέα των ομάδων
Τρίζει η καρέκλα του Μπόντζου

Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον του Πέτρου Μπόντζου στον πάγκο του Απόλλωνα. Ειδικά μετά την τρίτη ήττα της ομάδας μέσα σε τέσσερις αγωνιστικής τα σενάρια αποχώρησης του δίνουν και παίρνουν στη Ριζούπολη. Ο ίδιος λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Θύελλα στην Πάτρα έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης, με τον Κώστα Αλαμάνο να στηρίζει τον έλληνα τεχνικό, κάτι που επιθυμούν και όλοι οι παίκτες του Απόλλωνα. Σε δηλώσεις του ο Πέτρος Μπόντζος τόνισε οτι:

«Συζήτησα τόσο με τον κ. Αλαμάνο όσο και με τους ποδοσφαιριστές μου. Και οι δύο πλευρές μού ανέφεραν ότι θέλουν να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα και θέλω να παραμείνω» και συνέχισε: «Ο μόνος λόγος που ήθελα να φύγω ήταν για να αλλάξει κάτι στον Απόλλωνα. Πίστευα ότι οι ποδοσφαιριστές μου ήθελαν κάποιον άλλο προπονητή, αλλά μετά τη συζήτηση που κάναμε αποφάσισα να συνεχίσω».

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» φέρεται να έχει προσεγγίσει παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας προκειμένου να αναλάβει την θέση του τεχνικού σε περίπτωση που τα ατυχή αποτελέσματα συνεχίσουν να έρχονται.

Απειλή με παραίτηση ο Παναγιωτόπουλος

Πρόβλημα από το πουθενά στην Αχαϊκή. Μπορεί η ομάδα της Κάτων Αχαγιάς να πήρε την πρώτη της νίκη επί του Αγίου Δημητρίου, όμως η απουσία του κόσμου από τη γενική συνέλευση μετά τον συγκεκριμένο αγώνα προκάλεσε την οργή του Τάκη Παναγιωτόπουλο. Η συγκεκριμένη συνεδρίαση αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και ο μεγαλομέτοχος της Αχαϊκής δεν δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει εάν δεν βοηθήσει και ο κόσμος της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε:

«Δεν μπορεί ολόκληρη η Αχαγιά με 10.000 κατοίκους να δείχνει τόση αδιαφορία. Το λέω και το εννοώ ότι θα παραιτηθώ. Δεν το λέω σαν απειλή, θα το κάνω πράξη. Θα περιμένω μέχρι την Κυριακή και αν δεν ενδιαφερθεί κάποιος να βοηθήσει θα αποχωρήσω» δείχνοντας για μια ακόμη φορά την δυσαρέσκεια του για την αδιαφορία των κατοίκων της πόλης προς την ομάδα.

24MEDIA NETWORK