Τα τέσσερα διλήμματα του Λεμονή ενόψει ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ο Τάκης Λεμονής καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας τέσσερα διλήμματα στο μυαλό του για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πυρετωδώς προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός. Ο Τάκης Λεμονής καταστρώνει τα πλάνα του και φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα κατά ένα μεγάλο μέρος. Έχει όμως τέσσερα διλήμματα, για τα οποία θα πάρει απόφαση την τελευταία στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" στο τέρμα θα έχει τον Στέφανο Καπίνο, στα δεξιά της άμυνας θα βρεθεί ο Φιγκέιρας με τους Μποτία και Ντα Κόστα να είναι τα μεγάλα φαβορί για τη θέση των στόπερ. Παραμονεύει όμως ο Παναγιώτης Ρέτσος για τον οποίο ο έμπειρος κόουτς έχει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Στο αριστερό άκρο δεν χάνει τη θέση του ο Ντε Λα Μπέγια, ενώ ακόμη τρεις θέσεις τις ενδεκάδας που θα πρέπει να θεωρούνται "σίγουρες" είναι αυτές των Ρομαό, Φορτούνη και Σεμπά.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρία ακόμη διλήμματα για τον Τάκη Λεμονή.

Μάρτινς ή Καμπιάσο για τα χαφ; Ή αλλιώς φρεσκάδα και τρεξίματα ή εμπειρία;

Πάμε λίγο πιο μπροστά τώρα και στην επιλογή για τα άκρα. Υπάρχουν δύο παίκτες που διεκδικούν μια θέση και πρόκειται για τους Ανδρούτσο και Μάριν. Ο δεύτερος όμως φαίνεται πως έχει προβάδισμα.

Τέλος υπάρχει και η θέση στην κορυφή της επίθεσης. Καρίμ Ανσαριφάρντ ή Όσκαρ Καρντόσο; Ο δεύτερος πέτυχε το γκολ στη Λιβαδειά και δείχνει ανεβασμένος με αποτέλεσμα να δημιουργεί... ευχάριστο πονοκέφαλο στον Έλληνα προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK