Τα Τρίκαλα... αποτελείωσαν την ΑΕΛ στο φινάλε

Αφεντικό στη Θεσσαλία τα Τρίκαλα! Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ ο ΑΟΤ επιβλήθηκε 1-0 των "βυσσινί" και πήρε την πρόκριση για τη φάση των "16" του κυπέλλου, αφήνοντας εκτός συνέχειας την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Θύτης για τους Λαρισαίους, ένα δικό τους παιδί!

Τα Τρίκαλα... αποτελείωσαν την ΑΕΛ στο φινάλε

Με σκόρερ τον ο Γιαννιτσάνη (ο 22χρονος παίζει ως δανεικός στα Τρίκαλα από την ΑΕΛ!) στο 90΄(έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση, περνώντας και τον Καβουσάκη) τα Τρίκαλα πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας της ΑΕΛ στο θεσσαλικό ντέρμπι με 1-0. Η ΑΕΛ, που είχε μόλις μια ευκαιρία στο ματς -το δοκάρι του Ντέλετιτς στο 83'- ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωσης και πλέον συγκεντρώνει όλη την προσοχή της στο πρωτάθλημα της Super League.

Πάντως, όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, μόνο ικανοποιημένοι δεν έμειναν από το θέαμα. Κι αν για τα Τρίκαλα υπήρχε λόγος, από τη στιγμή που και το "Χ" ήταν επιθυμητό αποτέλεσμα για να έρθει η πρόκριση, για την ΑΕΛ δεν υπάρχει δικαιολογία, για μια τόσο κακή εμφάνιση.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες: Μουμίν - Αναστασόπουλος, Μαρουκάκης

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας (50΄ Γιαννιτσάνης), Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (84΄ Σακρακατσάνος), Κουσκουνάς (68΄ Δουκάκης).

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Ναβάρο (55΄ Ουρτάδο), Κόντορ, Γκόλιας, Φάρκας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (56΄ Ντοντό), Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης (75΄ Καπός), Μαρουκάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK