Τα βαφτίσια του νέου γηπέδου της Τότεναμ εξελίχθηκαν σε φαρσοκωμωδία

Το νέο "σπίτι" της Τότεναμ αρχίζει να παίρνει σιγά-σιγά την τελική του μορφή και το κλαμπ αποφάσισε να του κάνει τα... βαφτίσια. Οι οπαδοί της ομάδας δεν φάνηκαν να ενθουσιάζονται και τόσο με την προοπτική του ονόματος που δόθηκε, με συνέπεια να στήσουν ένα μικρό... γλέντι στα social media που περιείχε επικές ατάκες. (PHOTOS)

Τα βαφτίσια του νέου γηπέδου της Τότεναμ εξελίχθηκαν σε φαρσοκωμωδία
AP

Το καινούργιο γήπεδο της Τότεναμ αναμένεται να αποτελέσει το νέο καμάρι του Βόρειου Λονδίνου.

Θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί 62,062 ανθρώπους, ενώ είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να υποστηρίζει αγώνες NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο) και το συνολικό του κόστος θα ανέλθει στις 850 εκατομμύρια λίρες.

"Θα είναι το νέο σπίτι για τις γενιές που έπονται", δήλωσε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ντάνιελ Λέβι.

Οι αρχικές εκτιμήσεις υποστηρίζουν ότι η κατασκευή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου και το νέο αυτό στολίδι θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον κόσμο της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018/19.

Πάντως, όσο ενθουσιασμένοι είναι οι οπαδοί με την προοπτική του γηπέδου άλλο τόσο απογοητευμένοι είναι με την ονομασία που επέλεξε να του δώσει η διοίκηση του κλαμπ. Το "Tottenham Hotspur Stadium" τους φάνηκε λίγο... άνοστο έως και αδιάφορο. Περίμεναν κάτι το διαφορετικό...

Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν στα social media ήταν πολλές. Οι περισσότερες εξ αυτών ήταν επικριτικές, έχοντας ταυτόχρονα και μια νότα χιούμορ. Εδώ που τα λέμε λίγοι ήταν εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με τα... βαφτίσια του γηπέδου, καθώς οι περισσότεροι είχαν ειρωνική διάθεση.

"Το όνομα του γηπέδου είναι τόσο συναρπαστικό όσο οι κινήσεις της ομάδας την μεταγραφική περίοδο", έγραψε ένας οπαδός. Υποσημείωση: Η Τότεναμ δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μια μεταγραφή για φέτος. Πέτυχε φλέβα...

Ένας άλλος χρήστης του Twitter αναρωτήθηκε: "Μα καλά πόσο καιρό τους πήρε να σκεφτούν αυτή την ονομασία", ενώ ένας ακόμη είπε: " Είμαι ενθουσιασμένος που μετά από τόσο καιρό η Τότεναμ σκέφτηκε ένα τέτοιο φανταστικό όνομα. Ιδιοφυές. Απολύτως ιδιοφυές".

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK