Τα βλέμματα στη Βέρντερ

Τα βλέμματα στη Βέρντερ
Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου, η πρώτη στο πρωτάθλημα, αποτέλεσε την ψυχολογική ένεση εν όψει του αγώνα της Τρίτης (21:45, ΝΕΤ) απέναντι στη Βέρντερ για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες του Αλμπέρτο Μαλεζάνι δεν έπιασαν σπουδαία στάνταρ απόδοσης αλλά κατάφεραν να πάρουν ένα σχετικά ξεκούραστο τρίποντο και πλέον άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν στο... στόχαστρο την γερμανική ομάδα.

Σε μία πρώτη ανάγνωση, ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να διαφοροποιήσει κάποια πράγματα σε πρόσωπα και τακτικές.Δεδομένου ότι ο Φλάβιο Κονσεϊσάο επιστρέφει από τιμωρία θα πάρει την θέση του στην ενδεκάδα, δίχως αυτό να είναι απαραίτητο και στη περίπτωση του Εμάνουελ Ολισαντέμπε από τη στιγμή που οι Φάνης Γκέκας και Σάντορ Τόργκελε έχουν τον πρώτο λόγο.
Σίγουρες απουσίες είναι αυτές των τραυματιών Παπαδόπουλου – Άντριτς, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να φορτσάρουν. Όσοι αγωνίστηκαν το Σάββατο, ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα τη Κυριακή.

Στα της τακτικής, σχεδόν σίγουρη είναι η χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών, με τον Νασίφ Μόρις (ου μην και ο Κώτσιος) να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το αν θα προτιμηθεί ένας προωθημένος και δύο στα πλάγια ή δύο φορ. Περισσότερα θα φανούν στη προπόνηση της Δευτέρας (18:00) στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, με τη συνέντευξη Τύπου του Μαλεζάνι να προηγείται κατά δύο ώρες.

*** Δεν είναι καλή η παράδοση του "τριφυλλιού" σε εντός έδρας αναμετρήσεις με γερμανικές ομάδες. Σε οκτώ αγώνες, έχει να επιδείξει μόλις μία νίκη (Σάλκε, 2-0), τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα (Αμβούργο 0-0, Κολωνία 1-1, Φρανκφούρτη 1-1, Τσβικάου 0-0), ενώ τρεις φορές οι παίκτες του έχουν φύγει ηττημένοι από το γήπεδο (Μπάγερ 1-4, Στουτγάρδη 1-3, Μπάγερν 1-2).

*** Η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα σε ό,τι αφορά στη προπώληση των εισιτηρίων. Πάντως, Δευτέρα και Τρίτη η κίνηση θα αυξηθεί και η ατμόσφαιρα το βράδυ της Τρίτης θα είναι "ζεστή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK