Τα "βροντάει" ο Διαμαντόπουλος, μένει μέχρι νεοτέρας ο Μαρίνος

Σε ένα πολύ υψηλής έντασης συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών του, η διαχείριση της υπόθεσης Κουτρουμπή και οι κατηγορίες του Κωνσταντίνου στον Διαμαντόπουλο, προκάλεσαν την αποχώρηση του άτυπου τεχνικού διευθυντή, ο οποίος αύριο αποφασίζει αν θα παραιτηθεί. Μένει μέχρι νεωτέρας ο Ουζουνίδης. Αποκαλύπτει ο Τσάρλυ.

Τα "βροντάει" ο Διαμαντόπουλος, μένει μέχρι νεοτέρας ο Μαρίνος

Η κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό κάθε ημέρα παραπέμπει όλο και περισσότερο στα... κόκκινα. Η πίεση πλέον είναι αφόρητη, οι λύσεις περιορισμένες στο ελάχιστο, οι ευθύνες μεγάλες, το οικονομικό πρόβλημα μοιάζει με ...θηλιά στο λαιμό μελλοθάνατου και όλα αυτά δημιουργούν ένα τοξικό περιβάλλον.

"Ανάγλυφο" των παραπάνω όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα στην "πράσινη" ΠΑΕ. Σε ένα ομολογουμένως πολύ υψηλής έντασης διοικητικό συμβούλιο, με λεκτικές αντιπαραθέσεις και φωνές μεταξύ των μελών του για διάφορα θέματα, η διαχείριση της υπόθεσης Κουτρουμπή αποτέλεσε το αποκορύφωμα.

Οι κατηγορίες του Βασίλη Κωνσταντίνου στον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για τους "χειρισμούς" με τον Κουτρουμπή, προκάλεσαν την αποχώρηση του άτυπου τεχνικού διευθυντή και την εντύπωση εκείνη την στιγμή μέσα στην αίθουσα πως παραιτήθηκε! Αφήνοντας πάντως και ένα... παράθυρο ανοικτό, να αποφάσιζε οριστικά αύριο - και με πιο καθαρό μυαλό - ο Διαμαντόπουλος αν θα τα βροντήξει (επιμείνει στην παραίτησή του) ή όχι.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως πρόκειται κυριολεκτικά για το δεξί χέρι του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον Εβρίτη κόουτς σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάνε στον Παναθηναϊκό, να τον χρειάζεται δίπλα του. Επειδή θέμα αποχώρησης Ουζουνίδη δεν τίθεται, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει και τον Διαμαντόπουλο στο να αλλάξει απόφαση.

Πάμε τώρα στις... λεπτομέρειες των όσων μάθαμε πως συνέβησαν στο απογευματινό (20/12) δ.σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που οδήγησαν τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο στην παραίτηση

Μεταξύ άλλων έγιναν και ερωτήσεις σχετικά με την προέλευση των χρημάτων που συντηρούν την ομάδα, τα οποία δεν απαντήθηκαν.

Η σπίθα όμως που πυροδότησε την ένταση, είχε να κάνει με την διαχείριση της υπόθεσης Γιώργου Κουτρουμπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, για λάθος χειρισμό και πως δεν υπολόγισε σωστά τον αντίκτυπο που θα είχε.

Ο τελευταίος του απάντησε πως αν μπορούσε να το κάνει καλύτερα, ας το αναλάμβανε εκείνος και γι' αυτό το λόγο αποχώρησε

Πάντως, η απόφαση του Διαμαντόπουλου, δεν φαίνεται πως επηρεάζει προς το παρόν τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK