Τα ξένα Μ.Μ.Ε.

Τα ξένα Μ.Μ.Ε.
Ο σούπερ σταρ της βραδιάς, Ιακίντα, υμνείται από τον τύπο της Ιταλίας. Το άξιζε ο Ιταλός φορα αφού νίκησε μόνος του τον Παναθηναϊκό. Λίγες οι αναφορές στην ελληνική ομάδα .

Gazzetta dello sport: "Με χατ-τρικ του "μπόμπερ" Ιακίντα η Ουντινέζε έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Κόσμι νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό του Μαλεζάνι."


Iταλικό πρακτορείο ειδήσεων: "Σπουδαίο ντεμπούτο για την Ουντινέζε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τρία γκολ του Ιακίντα σε μία καταπληκτική παρουσία και 3-0 για την ομάδα του Κόσμι."


Uefa: "Ονειρικό ντεμπούτο για την Ουντινέζε. Της το χάρισε με χατ-τρικ ο Ιακίντα. Πίεσε για την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός αλλά άφησε κενά στην άμυνα τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο φορ της Ουντινέζε."

Marca: "Η Ουντινέζε κυριάρχησε του Παναθηναϊκού με μεγάλο σταρ τον Ιακίντα. Ανετη επικράτηση με 3-0 στονπρώτο της αγώνα στο Champions League."

Reuters: "Το χατ-τρικ του Ιακίντα χάρισε στην Ουντινέζε ένα νικηφόρο ντεμπούτο. Το συγκρότημα του Σέρζε Κόσμι έκανε μία υπέροχη εμφάνιση κόντρα στους Ελληνες που έδειχναν ασταθείς στην άμυνα και χωρίς δύναμη στην επίθεση"

ΒΒC: "Η Ουντινέζε έκανε ένα αξέχαστο ντεμπούτο επικρατώντας εύκολα του Παναθηναϊκού με 3-0, με την "ευγενική χορηγία" ενός χατ-τρικ από τον Ιακίντα".

Goal.com: "Με ήρωα τον Ιακίντα η Ουντινέζε ήταν, μαζί με τη Μπαρτσελόνα, οι κερδισμένες της πρώτης αγωνιστικής του γ' ομίλου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK