Ταχτσίδης: "Από εμάς εξαρτάται" (VIDEO)

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δηλώνει αισιόδοξος για το ματς της Τρίτης (23/6) απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού και πιστεύει στις δυνατότητες της Εθνικής.

Ταχτσίδης: "Από εμάς εξαρτάται" (VIDEO)

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας μια μέρα πριν τον "τελικό" απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, όπως δήλωσε πιστεύει αρκετά στις δυνατότητες της ομάδας για πρόκριση στους "16" του Μουντιάλ, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Συγκεκριμένα, είπε:

"Η συγκέντρωση είναι πάνω από όλα σε αυτά τα παιχνίδια, από το πρώτο δευτερόλεπτό μέχρι το τελευταίο. Ο στόχος δεν είναι πολύ δύσκολος, από εμάς εξαρτάται. Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Να έχουμε πάθος και θέληση και όλα τα άλλα θα έρθουνε. Είμαι σίγουρος ότι αν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει και έχουμε το πάθος που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και τη συγκέντρωση θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Το μόνο αποτέλεσμα που μας κάνει είναι η νίκη και για αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι και ξέρουμε ότι θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη."

Όσο για τον ίδιο, είπε:

"Είναι μια όμορφη εμπειρία αποκτώ πολλές εμπειρίες, βλέποντας από κοντά αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και το πώς συμπεριφέρονται εδώ. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Έχω κερδίσει και μόνο που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο. Κερδίζουμε συνέχεια, στην καθημερινότητα μας."

Δείτε τον Ταχτσίδη στις δηλώσεις του: