Ταινία η ζωή του Ρονάλντο

Σε ταινία θα γυριστεί η η ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να το επιβεβαιώνει στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Ταινία η ζωή του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός από παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής είναι και ένας αληθινός σταρ. Για αυτό άλλωστε, δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη πως η ζωή του θα γυριστεί σε ταινία.

Η πληροφορία αυτή ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, με το tweet του Πορτογάλου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, να το επιβεβαιώνει και επίσημα: "Είμαι χαρούμενος να επιβεβαιώσω πως έχει γυριστεί ταινία σχετικά με τη ζωή μου".

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2014, όταν ο 31χρόνος σταρ κέρδιζε τη τρίτη χρυσή μπάλα στην καριέρα του. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται τον προσεχή Οκτώβριο και παράλληλα καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα υπάρχει συνεχή καμπάνια για την προώθηση της.

Οι συντελεστές του αυτοβιογραφικού φιλμ θεωρούν πως θα είναι μία δυναμική δουλειά: "Πρόκειται για ένα δυναμικό φιλμ ακολουθώντας τη ζωή του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK