Ταουσιάνης: "Μία πολύ κακή μέρα για εμάς"

Ο Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του "Α. Νικολαΐδης", όμως επεσήμανε ότι δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα του Εργοτέλη.

Ταουσιάνης: "Μία πολύ κακή μέρα για εμάς"

"Σίγουρα είναι μια πολύ κακή μέρα για εμάς. Μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται και δεν υποστήριξε όσα έχουμε παρουσιάσει σε γενικές γραμμές μέχρι τώρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είχαμε να διαχειριστούμε το ματς με αρκετά προβλήματα, λόγω των τραυματισμών. Αναγκάστηκε να παίξει παίκτης με μόνο μία προπόνηση.

Αυτή είναι η αιτιολογία και όχι δικαιολογία για όσα παρουσιάσαμε στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στα 15 πρώτα λεπτά. Δεν είχαμε ψυχισμό, ενέργεια και συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να τελειώσει το παιχνίδι στο 15ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε να περισώσουμε ό,τι σώζεται και να κοιτάξουμε να μην κουραστούν οι ποδοσφαιριστές μας ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης", είπε αρχικά ο υπηρεσιακός τεχνικός του Εργοτέλη.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι έκανε την πρώτη του αλλαγή μόλις στο 30ό λεπτό, ο Γιάννης Ταουσιάνης απάντησε: "Δεν είναι δικαιολογία, είναι αιτιολογία. Παίξαμε με αμυντικά χαφ που δεν είναι αμυντικά χαφ. Η εικόνα που είχαμε με οδήγησε να κάνω μία κίνηση για να ισορροπήσουμε. Ο παίκτης που μπήκε μέσα (σ.σ. Κανέ), είναι ένα καθαρό αμυντικό χαφ που έπαιξε με μία προπόνηση. Μέχρι εκείνη την ώρα παίζαμε με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν τα χαρακτηριστικά που έπρεπε για τη θέση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ