Τάσεις φυγής από τον Ικάρντι, στο βάθος Τσέλσι

Ο επιθετικός της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα, εφόσον η διοίκηση των "νερατζούρι" του βάλει πωλητήριο.

Τάσεις φυγής από τον Ικάρντι, στο βάθος Τσέλσι

Ο 22χρόνος Αργεντινός δεν τα έχει πάει καθόλου άσχημα στα δύο χρόνια παρουσίας του στο Μιλάνο. Σε 49 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 22 τέρματα, στατιστικό το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο, ιδιαίτερα από την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της.

Ο Ικάρντι φαίνεται αρκετά "ζεστός" για μια καινούργια πρόσκληση στην καριέρα του. " Σε περίπτωση που άλλες ομάδες με θέλουν, πρέπει πρώτα να μιλήσουν με την Ίντερ. Αν η Ίντερ θέλει να με πουλήσει, εγώ θα τα μαζέψω και θα φύγω", δήλωσε.

Στη συνέχεια τόνισε πως αυτός και η οικογένεια του αισθάνονται καλά στην Ίντερ: "Αν, όμως, δεν θέλουν να με πουλήσουν, θα μείνω στην ομάδα όπου είμαι ευτυχισμένος. Η οικογένεια νιώθει εδώ σαν το σπίτι μας".

Το ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτηση του είναι δεδομένο και σε περίπτωση που οι Λονδρέζοι καταθέσουν επίσημη πρόταση, θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους 41.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK