Ταξίδι αστραπή από Κουτσοκούμνη

Ήρθε, είδε (Τριτσώνη, Κουκουλάκη) και... απήλθε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος συζήτησε για τους ορισμούς διαιτητών, τις αξιολογήσεις και την επιλογή τρίτου μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Ταξίδι αστραπή από Κουτσοκούμνη
koutsokoumnis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρωί ήρθε, λίγο πριν τις 13:30 έφυγε από την ΕΠΟ και την χώρα μας ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης που είχε δίωρη συνάντηση με τον Σταύρο Τριτσώνη (προεδρεύων στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας) και το μέλος Μιχάλη Κουκουλάκη.

Ο επιτετραμμένος της παγκόσμιας Ομοσπονδίας συναντήθηκε και από κοντά με τους δύο πρώην διαιτητές, οι οποίοι άλλωστε είναι επιλογή του για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και θα κάνουν τους ορισμούς στα πρωταθλήματα και τις αξιολογήσεις – αλλαγές, στους πίνακες αφού όμως προηγουμένως γίνουν αγωνιστικά τεστ.

Όσον αφορά το τρίτο μέλος της Επιτροπής εκτός απρόοπτου, θα είναι ο Δημήτρης Σαραϊδάρης. Ο πρόεδρος τηςSuper LeagueΓιώργος Στράτος τον πρότεινε στην συνεδρίαση της Πέμπτης 17/11 ενώ και ο Σταύρος Τριτσώνης είναι θετικός με την περίπτωση του.

Η τελική απόφαση ανήκει στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη. “Ταθέματα στελέχωσης της Κ.Ε.Δ. ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος γι' αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δελτίο Τύπου της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Όσον αφορά τις ανακοινώσεις, ηΕπιτροπή Εξομάλυνσης αρχικά έκανε γνωστό ότι θα γίνουν σήμερα αλλά τελικά θα πάρουν παράταση μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εισήγηση... Γκαγκάτση ο Τριτσώνης
Σέντρα ξανά στα πρωταθλήματα!
Mε τη βούλα Τριτσώνης και το όνομα-έκπληξη
Πως ο Τριτσώνης λύνει τα χέρια Κουτσοκούμνη για την ΚΕΔ

News 24/7

24MEDIA NETWORK