ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταξίδι Θανόπουλου στην Κύπρο

Η αναζήτηση επενδυτών που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ συνεχίζεται στην “Ένωση”. Από το βράδυ της Παρασκευής (04/09) ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων”, Νίκος Θανόπουλος, βρίσκεται στην Κύπρο, όπου και αναμένεται να έχει συναντήσεις με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο “δικέφαλο”.

Ταξίδι Θανόπουλου στην Κύπρο

Επισήμως ο κ. Θανόπουλος έκανε αυτό το ταξίδι για να παρευρεθεί στο πάρτι του αντιπροέδρου της ομάδας, Παντελή Αθήνη, αλλά είναι σίγουρο πως η επίσκεψη του στο “Νησί της Αφροδίτης” δεν θα ολοκληρωθεί μ’ αυτή την υποχρέωση. Είναι γνωστό άλλωστε πως υπάρχουν επιχειρηματίες από την Κύπρο, οι οποίοι θέλουν να μπουν στη διοίκηση της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, τα ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτά του Λουκή Παπαφιλίππου, ο οποίος έχει τον ΑΝΤ1 Κύπρου, αλλά του Ηλία Ηλίου. Μάλιστα η κυπριακή ιστοσελίδα “sportive.com.cy” (συμφερόντων Παντελή Αθήνη) κάνει αναφορά στο ταξίδι του Νίκου Θανόπουλου και τις επικείμενες επαφές του με πέντε Κύπριους επιχειρηματίες.

Οι εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται στις επόμενες ημέρες, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να μιλά την Τετάρτη σε ανοιχτή συνέντευξη Τύπου για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Οπότεαναμένεται ναυπάρξει και αναφορά στο θέμα των επενδυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ