Ταυλαρίδης: "Άπαιχτος ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη"

Αν κάποιος έχει σαφή εικόνα τόσο για τη Σεντ Ετιέν όσο και για τον Ολυμπιακό, αυτός είναι ο Έλληνας αμυντικός της γαλλικής ομάδας, Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος μιλώντας στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», έπλεξε το εγκώμιο των ερυθρολεύκων, χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για φαβορί.

Ταυλαρίδης: "Άπαιχτος ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη"

"Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει αρκετούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Ντιόγκο, ο Τζόρτζεβιτς και ο Γκαλέτι. Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός μοιάζει άπαιχτος και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα.

Εμείς αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, έχουμε 7-8 τραυματισμούς βασικών παικτών όπως ο Νταμπό, ο Περέν, ο Λαντρέν και για αυτό έχει δημιουργηθεί άγχος, το οποίο μας βαραίνει τα πόδια. Όμως, τον τελευταίο καιρό έχουμε βελτιωθεί. Το μόνο θετικό είναι πως θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι τον Φεβρουάριο, όταν θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό.

Έχουμε ρίξει βάση στο πρωτάθλημα και όχι στο UEFA, βέβαια στο UEFA τα έχουμε πάει πολύ καλύτερα μέχρι στιγμής, απ’ ότι στη Γαλλία. Στην Ευρώπη υπάρχει λιγότερο άγχος απ’ όσο στο πρωτάθλημα.

Αυτή την περίοδο είμαι τραυματίας, αλλά θα αγωνιστώ στα παιχνίδια του UEFA, καθώς επιστρέψω στις 3 Ιανουαρίου. Νιώθω σαν “θηρίο στο κλουβί” αυτόν τον καιρό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK