Τεχνογνωσία από την UEFA "αγοράζει" η Ελλάδα

Η ελληνική πολιτεία θα έχει πολύ σύντομα στη διάθεσή της τεχνικούς συμβούλους με ειδίκευση στα θέματα της πρόληψης αλλά και της πάταξης της γηπεδικής βίας. Σε εξέλιξη οι διαδικασίες.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τη βοήθεια αλλά και την τεχνογνωσία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σε θέματα πρόληψης και πάταξης της γηπεδικής βίας πρόκειται για να έχει σε λίγο καιρό στο πλευρό της η ελληνική κυβέρνηση.

Υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές με τα αρμόδια όργανα έτσι ώστε στελέχη της με τη συγκεκριμένη ειδίκευση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ελληνική πολιτεία ως τεχνικοί σύμβουλοι (αμειβόμενοι, εννοείται).

Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, έχει γίνει σαφές ότι χρειάζεται την τεχνική βοήθεια από εξειδικευμένους ανθρώπους έτσι ώστε να χαράξει αναλόγως τις πολιτικές τους και να εξοικονομήσει κονδύλια και χρόνο από τυχόν αστοχίες.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν όταν όλα θα έχουν τελειώσει και θα έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις. Προφανώς με τους ίδιους ανθρώπους θα συνεργαστούν και οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

24MEDIA NETWORK