Τελεία και παύλα: ο Ζιντάν δεν χαρίζει pasillo στην Μπαρτσελόνα!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν χάρισε απλόχερα ατάκες στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, μιλώντας για την ξεκούραση του Κριστιάνο Ρονάλντο και την... Μπαρτσελόνα.

Τελεία και παύλα: ο Ζιντάν δεν χαρίζει pasillo στην Μπαρτσελόνα!
AP PHOTO/SHUJI KAJIYAMA

Το απόγευμα της Κυριακής η Ρεάλ φιλοξενεί στο "Μπερναμπέου" την Ατλέτικο στο "Derby Madrileno" και τρεις ημέρες αργότερα περιμένει την Γιουβέντους στη ρεβάνς του 3-0 υπέρ της για τους "8" του Champions League, παρόλα αυτά ο Ζινεντίν Ζιντάν έκλεψε την παράσταση με ατάκα για τον... τίτλο της Μπαρτσελόνα.

"Η Ατλέτικο βρίσκεται δίκαια στη 2η θέση της βαθμολογίας αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να μειώσουμε τη μεταξύ μας απόσταση", δήλωσε για το ντέρμπι ο Ζιντάν, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Ρεάλ να κάνει pasillo (ο διάδρομος που σχηματίζουν οι παίκτες μίας ομάδας για να συγχαρούν μία άλλη για κατάκτηση τίτλου) σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα εμφανίστεί στο μεταξύ τους ντέρμπι έχοντας πάρει μαθηματικά τον τίτλο.

Τελεία και παύλα: ο Ζιντάν δεν χαρίζει pasillo στην Μπαρτσελόνα!
AP PHOTO/DANIEL TEJEDOR

"Εμείς δεν θα κάνουμε κανένα pasillo. Αυτή είναι η απόφασή μου, απέχουμε πολύ από το τέλος της σεζόν και ούτως η άλλως ήταν η Μπαρτσελόνα αυτή που έσπασε πρώτη την παράδοση", ήταν το σχόλιό του, με τον "Ζιζού" να μην έχει ξεχάσει πως ούτε η "Μπάρσα" έκανε το περίφημο pasillo για να τιμήσει τους Μαδριλένους όταν εκείνοι κατέκτησαν πρόσφατα το Παγκόσμιο Κύπελολο Συλλόγων.

Ατάκα έδωσε πάντως ο Γάλλος τεχνικός και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον μεγάλο πρωταγωνιστή στον θρίαμβο της Ρεάλ επί της Γιουβέντους στο Τορίνο, με τον Ζιντάν να αφήνει να εννοηθεί πως ίσως τον αφήσει εκτός ενδεκάδας από το ντέρμπι με τους "ροχιμπλάνκος":

"Εάν αποφασίσω να τον αφήσω εκτός για να του επιτρέψω να πάρει ανάσες θα μιλήσουμε ήρεμα μαζί, πάντα άλλωστε το κάνουμε αυτό", ήταν το σχόλιό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK