Τελειωμένη η δουλειά με Χατζισαφί, επιβεβαίωση και για Ίγκορ

Ανοίγει τα ταμεία ο Ολυμπιακός και βγάζει τα πρώτα... χιλιάρικα για ακραίους αμυντικούς. Η αρχή γίνεται με τον Χατζισαφί που θ' ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και η συνέχεια με τον Ίγκορ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Χατζισαφί EUROKINISSI

Πριν από την έλευση του νέου έτους ο Ολυμπιακός έκλεισε την πρώτη εκκρεμότητα του ρόστερ του. Η επικύρωση της μετακίνησης του Εχσάν Χατζισαφί από τη Νέα Σμύρνη στον Πειραιά έγινε από "ερυθρόλευκα" χείλη και ήρθε να επιβεβαιώσει όλες τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει το Contra.gr από τις 19 Δεκεμβρίου, όταν παρουσίασε αναλυτικά το θέμα.

Τι άλλο μάθαμε το βράδυ της Παρασκευής από την Πλατεία Αλεξανδράς;

Ότι ο Βραζιλιάνος Ίγκορ του Αστέρα Τρίπολης αρέσει πάρα πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μαζί με τον Πασαλίδη θα καταλήξουν "πακέτο" στο μεγάλο λιμάνι. Όπως δηλαδή αποκάλυψε το μεταμεσονύκτιο Ευαγγέλιο πριν από λίγες ώρες. Όλα αυτά, βέβαια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Την ίδια στιγμή διαψεύστηκε από τον Ολυμπιακό οποιαδήποτε εμπλοκή στο ενδεχόμενο απόκτησης του Νίκλας Χουλτ που έχει προσφύγει κατά του Παναθηναϊκού. Ούτως ή άλλως με Κούτρη και Χατζισαφί στ' αριστερά της άμυνας, ο Σουηδός ήταν περιττός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK