ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελειωμό δεν έχουν οι δανεισμοί του Κεϊρίσον

Ο Κεϊρίσον μπορεί να υπέγραψε το 2009 για πέντε χρόνια με την Μπαρτσελόνα αλλά δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα της. Οι Καταλανοί τον έστειλαν για 4η φορά δανεικό σε άλλη ομάδα, με την Κρουζέιρο να προστίθεται στη σχετική λίστα.

Τελειωμό δεν έχουν οι δανεισμοί του Κεϊρίσον

Οι “μπλαυγκράνα” ήρθαν σε συμφωνία με το βραζιλιάνικο σύλλογο και ο 22χρονος επιθετικός θα μετακομίσει στην πατρίδα του μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στο Μπέλο Οριζόντε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Κρουζέιρο.

Παρά το ότι κόστισε 14.000.000 ευρώ στους Καταλανούς ο Κεϊρίσον δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πεπ Γουαρδιόλα. Έχει παίξει ως τώρα σε Μπενφίκα, Φιορεντίνα, Σάντος και από την 1η Ιανουαρίου ίσως να αναζητήσει άλλη ομάδα, αφού στην Μπαρτσελόνα δύσκολα θα αγωνιστεί.

Σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο οι Καταλανοί ανανέωσαν τη συνεργασία του με τον νεαρό Σέρχι Ρομπέρτο. Ο Ισπανός μέσος είχε ρήτρα 3.000.000 ευρώ και το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος της χρονιάς. Υπό το φόβο μίας ενδεχόμενης “απαγωγής” του ο Γουαρδιόλα ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να επεκταθεί η συνεργασία τους ως το 2015. Όπερ και εγένετο με τον 20χρονο παίκτη της δεύτερης ομάδας να υπογράφει την επέκταση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK