Τελειώνει του Ουσέρο στον ΠΑΟΚ!

O Φερνάντο Ουσέρο θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη χειμερινή σεζόν, αφού το θέμα του Ισπανού μέσου είναι στην τελική ευθεία.

Τελειώνει του Ουσέρο στον ΠΑΟΚ!

Ο 30χρονος (27 Μαρτίου 1984) ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης από το 2011 και άρχισε την καριέρα του στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, απασχολεί εδώ και καιρό τον Δικέφαλο του Βορρά. Είναι κοινό μυστικό πως αποτελούσε στόχο του ΠΑΟΚ και ο Αγγελος Αναστασιάδης έδωσε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η απόκτηση του Ισπανού.

Ο ΠΑΟΚ θα καλύψει το ποσό για την αγορά του ποδοσφαιριστή (είναι περίπου 300.000 ευρώ συνολικά, με το συμβόλαιο στον παίκτη και τα λεφτά στον Αστέρα), ενώ ο Ουσέρο θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών. Η συμφωνία αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

Ο 30χρονος παίκτης βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Βεργέτη, για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν. Οι "ασπρόμαυροι" από την πλευρά τους, αναζητούσαν έναν ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και θεωρούν, πως ο Ουσέρο μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις στην ομάδα του Αναστασιάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK