Τελείωσε και επίσημα η πρώτη σεζόν του Μέσι στο Μαϊάμι:Αυτά είναι τα κατορθώματά του

14 συμμετοχές με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι κατέγραψε ο Λιονέλ Μέσι και αυτά είναι τα κατορθώματά του στην πρώτη του θητεία.

El argentino Lionel Messi, del Inter Miami, festeja tras anotar ante el Union de Filadelfia en las semifinales de la Leagues Cup, el martes 15 de agosto de 2023 (AP Foto/Chris Szagola)
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι AP

Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023 η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, στην 14η παρουσία του Αργεντίνου σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μέσι μπορεί να μην κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα να προκριθεί στα playoffs του MLS αλλά μόνο έκανε αισθητή την παρουσία του σε όλα τα επίπεδα, συμβάλλοντας μάλιστα και στην κατάκτηση του League's Cup.

Έτσι, συνολικά ο Αργεντίνος στις 14 παρουσίες στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι κατάφερε να σημειώσει 11 γκολ και να μοιράσει 5 ασίστ. Στα 11 από τα 14 παιχνίδια που έλαβε μέρος η ομάδα του Μπέκαμ έφυγε νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο ενώ 1 φορά αναδείχθηκε ισόπαλη και 2 φορές γνώρισε την ήττα.

Πλέον ο Μέσι εντός του 2023 θα αγωνιστεί μόνο με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, με τη νέα σεζόν στο MLS να εκκινεί τον Φλεβάρη του 2024.

Δειτε τη σχετική ανάρτηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK