Τελείωσε το "δράμα", αυτή είναι η επόμενη ομάδα του Λεονάρντο Μπονούτσι

Στην Ουνιόν Βερολίνου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεονάρντο Μπονούτσι παρά το ενδιαφέρον που εκδήλωσε η Λάτσιο για την απόκτησή του τις τελευταίες ημέρες

Juventus' Leonardo Bonucci celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group H soccer match between Juventus and Paris Saint Germain at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πανηγυρίζει AP

Παίκτης της Ουνιόν Βερολίνου πρέπει να θεωρείται ο Λεονάρντο Μπονούτσι καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο Ιταλός αναμένεται εντός της ημέρας στην Γερμανία για να ολοκληρώσει το deal.

Για τον Ιταλό έντονο ενδιαφέρον εκδήλωσε τόσο η Λάτσιο όσο και η Τζένοα χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία, παρά το γεγονός πως προτεραιότητά του ήταν η παραμονή του στην SerieA.

Θυμίζουμε πως ο Μπονούτσι βρίσκεται εκτός πλάνων από τον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από την αρχή της προετοιμάσιας της "Μεγάλης Κυρίας".

Η γερμανική ομάδα προσφέρει συμβόλαιο μονοετούς συνεργασίας στον Μπονούτσι με την προοπτική αυτό να ανανεωθεί για ακόμα έναν χρόνο αν ο ίδιος το επιθυμεί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Συνεχίζεται το "σκούπισμα" στη Λίβερπουλ, φεύγει δανεικός και στόπερ της

Ντόμινο εξελίξεων! Η Μπάγερν περιμένει την Λίβερπουλ για να ενεργοποιήσει το μπαμ στη μεσαία γραμμή

Η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να χάσει τον Κανσέλο και πάει στην έσχατη λύση

News 24/7

24MEDIA NETWORK