Τελευταίες πινελιές

Μία ημέρα πριν από ντέρμπι, ΑΕΚ και Ολυμπιακός προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεταξύ τους μάχη στο ΟΑΚΑ. Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο ο Φερνάντο Σάντος αναζητεί τρόπους για να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, την ίδια ώρα που στον Ολυμπιακό ο Τροντ Σόλιντ θέλει από την ομάδα του να παρουσιαστεί τόσο σοβαρή όσο στη Μαδρίτη.

Τελευταίες πινελιές

Δύο ημέρες πριν από ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, ΑΕΚ και Ολυμπιακός προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεταξύ τους μάχη στο ΟΑΚΑ. Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο ο Φερνάντο Σάντος αναζητεί τρόπους για να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, την ίδια ώρα που στον Ολυμπιακό ο Τροντ Σόλιντ θέλει από την ομάδα του να παρουσιαστεί τόσο σοβαρή όσο στη Μαδρίτη. Το κυριακάτικο παιχνίδι πάντως αποτελεί ξεχωριστή πρόκληση και για τους δύο αντιπάλους, καθώς μπορούν αμφότερες να βγουν κερδισμένες, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Η γηπεδούχος ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Κυπέλλου UEFA δεν θέλει να"αποκλειστεί" και από τοπρωτάθλημα. Εξάλλου, σε περίπτωση ήττας το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος θα απέχει επτά πόντους από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, διαφορά ιδιαιτέρως σημαντική για τις... ταχύτητες του ελληνικού πρωταθλήματος. Γι' αυτό, άλλωστε,και ο Φερνάντο Σάντος, μία ημέρα μετά την ομιλία του Νικολαΐδη, προσπάθησε να αλλάξει άρδην την ψυχολογία των παίκτων του.

Από την άλλη στον Ολυμπιακό, μια ενδεχόμενη νίκη στο ΟΑΚΑ θα δείξει με τρόπο εμφαντικό πως οι "ερυθρόλευκοι" είναι το απόλυτο αφεντικό του φετινού πρωταθλήματος. Θα έχουν, εξάλλου, περάσει από τις έδρες των κυριότερων αντιπάλων τους για την κατάκτηση του τίτλου. Πάντως ο Σόλιντ προτίμησε να συστήσει στους παίκτες του να... αποφεύγουν τους δημοσιογράφους σκοπεύοντας να ανοίξει τα χαρτιά του για την τακτική του ματς στην προπόνηση του Σαββάτου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK