Τελικά ο Γιόβετιτς ήταν... απλησίαστος!

Ο Στέφαν Γιόβετιτς βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, όμως μόνο και μόνο από το οικονομικό deal της Σεβίλλης με την Ίντερ, καταλαβαίνει κανείς πως η περίπτωση του ήταν απλά ένα όνειρο. Διαβάστε το πόσο που θα λάβει για έξι μήνες.

MILAN, ITALY - APRIL 23:  Stevan Jovetic of FC Internazionale Milano looks on during the Serie A match between FC Internazionale Milano and Udinese Calcio at Stadio Giuseppe Meazza on April 23, 2016 in Milan, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
jovetic GETTY IMAGES

Και με τη βούλα ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης είναι ο Μαυροβούνιος επιθετικός της Ίντερ, η οποία ελπίζει πως στο τέλος της περιόδου ο Γιόβετιτς θα... ματώσει τα δίχτυα και θα πάρει αρκετά χρήματα από τη μεταγραφή του.

Το deal των δυο πλευρών φανερώνει πως ο Παναθηναϊκός, ουσιαστικά, δεν είχε καμία ελπίδα να πάρει τον παίκτη μιας και τα νούμερα που... παίζουν είναι από άλλο πλανήτη.

Συγκεκριμένα ο 27άχρονος άσος θα λάβει περίπου 1.750.000€ για έξι μήνες και η Ίντερ, αν τελικά παραμείνει στην Ισπανία, θα λάβει το καλοκαίρι 14.000.000€ που μπορεί να αυξηθούν μέσω μπόνους.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν η Σεβίλλη θα πληρώνει "ενοίκιο" για τον ποδοσφαιριστή, κάτι που μοιάζει αρκετά πιθανό με δεδομένο πως η Ίντερ είχε δώσει 2.500.000€ στην Μάντσεστερ Σίτι το 2015 για να τον πάρει δανεικό για 18 μήνες (και οψιόν που πλήρωσε στη συνέχεια ύψους 14.500.000€).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Γιόβετιτς αποκάλυψε στο Instagram τη νέα του ομάδα
Αντί για τον Παναθηναϊκό κατέληξε στην... Παλμέιρας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK