Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Σπυρόπουλος

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η σχέση συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Νίκο Σπυρόπουλο.

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Σπυρόπουλος

Η περίπτωση του Έλληνα αριστερού μπακ ήταν διαφορετική από εκείνες των Τζανδάρη και Κατσικά, καθώς δεν υπήρξε συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το ότι αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον "Δικέφαλο" ήταν κάτι το αναμενόμενο. Από τον ΠΑΟΚ τον ευχαρίστησαν για τα όσα προσέφερε στην ομάδα στα δύο χρόνια που έμεινε.

Ο Σπυρόπουλος ήρθε το καλοκαίρι του 2013, αλλά έπαιξε μόνο σε 25 ματς. Από τον Δεκέμβριο, όταν ακόμη ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν στην τεχνική ηγεσία, δεν υπολογιζόταν. Τελευταίο παιχνίδι του ήταν στις 18/12, στο 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πολυτιμότερος ο Κωνσταντινίδης

Εν τω μεταξύ, τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΟΚ για το Μάρτιο κέρδισε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μετά από ψηφοφορία που έκανε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Στη σχετική ενημέρωση τονίστηκε: " Ο νεαρός πλάγιος αμυντικός συγκέντρωσε το 43% των ψήφων του κοινού και άφησε πίσω του τον Κριστιάν Νομπόα και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που είχαν 36% και 21% αντίστοιχα. Έσπασε έτσι το σερί των δύο προηγούμενων μηνών που είχε ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος είχε κατακτήσει τα δύο βραβεία για Ιανουάριο και Φεβρουάριο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK