Τέλος εποχής για Φέρντιναντ

Την τελευταία του σεζόν διένυσε στο Ολντ Τράφοντ ο Ρίο Φέρντιναντ.

Τέλος εποχής για Φέρντιναντ

Στον 35χρονο Αγγλο στόπερ δεν προσφέρθηκε νέο συμβόλαιο και ως εκ τούτου αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία υπηρέτησε για 12 χρόνια!

Οπως αποκάλυψε το BBC ο Φέρτιναντ θα εξακολουθήσει να παίζει ποδόσφαιρο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η επόμενη ομάδα του.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Αγγλος αμυντικός κέρδισε έξι πρωταθλήματα, δύο λιγκ καπ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

Η δήλωση του Ρίο Φέρντιναντ:

"Έχω σκεφτεί πολύ τους τελευταίους μήνες σχετικά με το μέλλον μου και μετά από 12 εκπληκτικά χρόνια, στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, αποφάσισα πως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσω. Πήγα στη Γιουνάιτεντ για να κερδίσω τρόπαια και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ πόσο πετυχημένος θα ήμουν εδώ.

Έχω τόσες στιγμές να θυμάμαι, έχω παίξει δίπλα σε πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχουν γίνει πλέον φίλοι μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πρώτο μου τίτλο στο πρωτάθλημα και την καταπληκτική βραδιά στην Μόσχα.

Οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να πω αντίο όπως θα επιθυμούσα, αλλά θα ήθελα τώρα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και τους οπαδούς για αυτά τα απίστευτα 12 χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το όνειρό μου από παιδί, να κερδίσω δηλαδή τίτλους έγινε πραγματικότητα.

Νιώθω υγιής και δυνατός, έτοιμος για μια νέα πρόκληση και περιμένω πώς και πώς για ό,τι μου επιφυλάσσει το μέλλον!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK