ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος και ο Έμερσον από Ρεάλ

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέμε στην Ελλάδα αλλά κάπου στη Μαδρίτη υποστηρίζουν πως η ομάδα που κερδίζει είναι αυτή που αλλάζει.

Τέλος και ο Έμερσον από Ρεάλ
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέμε στην Ελλάδα αλλά κάπου στη Μαδρίτη υποστηρίζουν πως η ομάδα που κερδίζει είναι αυτή που αλλάζει. Ο λόγος βέβαια για την πρωταθλήτρια Ρεάλ, η οποία μετά τον Φάμπιο Καπέλο, αποχαιρετά και τον Έμερσον.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γκιλμάρ Βελόζ, βρέθηκε στα γραφεία των Καστγιάνων το πρωί της Παρασκευής και εκεί ενημερώθηκε πως ο πελάτης του δεν βρίσκεται στα σχέδια των διοικούντων του αθλητικού τμήματος.

Ως εκ τούτου, το “πούμα” θα ψάξει την τύχη του πιθανότατα στην Ιταλία. Η Μίλαν έχει εκφράσει πολλές φορές το ενδιαφέρον της και μένει να δούμε αν θα πληρώσει το συμβόλαιο του παίκτη. Ο Έμερσον ανήκει ακόμη στη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία όμως δεν αναμένεται να αξιώσει ιδιαίτερα πολλά χρήματα για να τον αποδεσμεύσει.

Να σημειωθεί ότι ο Έμερσον γίνεται ακόμη ένα θύμα της “Επιχείρησης Εξόδου” που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ισπανική πρωτεύουσα. Ως τώρα, όσον αφορά στα πρωτοκλασάτα στελέχη, παρελθόν έχουν αποτελέσει οι Ρομπέρτο Κάρλος, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Αντόνιο Κασάνο, Αντόνιο Ρέγες και φυσικά ο αρχιτέκτονας του εφετινού τίτλου, Φάμπιο Καπέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK