Τέλος και ο Καρ από την Εθνική του Ειρε

Μετά τους Ρόι Κιν και Κένι Κάνιγχαμ, ήταν η σειρά του Στέφεν Καρ να ανακοινώσει επίσημα την απόφαση να μη φορέσει ξανά στο μέλλον τη φανέλα της Εθνικής του Ειρε

Τέλος και ο Καρ από την Εθνική του Ειρε

Ο αποκλεισμός του Ειρε από την τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας, μετά την εντός έδρας "λευκή" ισοπαλία με την Ελβετία στο φινάλε του τέταρτου προκριματικού ομίλου, σήμανε τη μαζική αποχώρηση παικτών από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Μετά τους Ρόι Κιν και Κένι Κάνιγχαμ, ήταν η σειρά του Στέφεν Καρ να ανακοινώσει επίσημα την απόφαση να μη φορέσει ξανά στο μέλλον τη φανέλα με το εθνόσημο. Ο 29χρονος αμυντικός της Νιουκάστλ, εξέφρασε την επιθυμία του με γραπτή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του:

"Εχω πάρει την απόφασή μου και πλέον, δεν υπάρχει επιστροφή για μένα. Αισθάνομαι ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Ηταν μεγάλη η απογοήτευση του αποκλεισμού από το Παγκόσμιο Κύπελλο τόσο για μένα, όσο για την ομάδα, τον προπονητή και τον κόσμο μας. Θαήθελα πολύ να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου στα γήπεδα της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά δεν ήτανγραφτό να συμβεί" .

Ο γεννημένος στοΔουβλίνο άσος της Νιουκάστλ, είχε 39 διεθνείς συμμετοχές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK