Τέλος και ο Λίζτες από την Βέρντερ

Τέλος και ο Λίζτες από την Βέρντερ
Απωλεια Νο 3 για την Βέρντερ Βρέμης, που μετά τον Αϊλτον και τον Κρίσταϊτς θα δει το ερχόμενο καλοκαίρι ακόμα ένα βασικό ποδοσφαιριστή της να αποτελεί παρελθόν. Ο λόγος για τον 27χρονο μέσο Κρίστιαν Λίζτες, που απέρριψε την πρόταση της ομάδας του Τόμας Σάφ περί ανανέωσης του συμβολαίου του και έτσι πλέον θεωρείται βέβαιο πως στο τέλος της περιόδου θα αποχωρήσει.

Ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της Βέρντερ Τόμας Αλοφς ήταν κατηγορηματικός και συνάμα καυστικός, στο σχόλιο που έκανε για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων: «Κάναμε στον Λίζτες μια πάρα πολύ καλή πρόταση, όμως για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στον μελλοντικό προγραμματισμό μας χρειαζόμασταν από αυτόν σύντομα μια απάντηση, την οποία και μας έδωσε. Θεωρώ πως για αυτόν οι αγωνιστική προοπτική ενός συλλόγου δεν αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του και πως πιστεύει να πάρει καλύτερα χρήματα σε κάποιο άλλο σύλλογο».

Σε εκκρεμότητα για την Βέρντερ είναι ακόμα η υπόθεση του Ιβαν Κλάσνιτς, που ήδη δέχεται πιέσεις από άλλους συλλόγους. Πάντως το τι μέλλει γενέσθαι και στη δικιά του περίπτωση αναμένεται να γίνει γνωστό σύντομα. Πάντως ο Αλοφς δεν είχε μόνο δυσάρεστα νέα για τους φίλους της Βέρντερ, μιας και αποκάλυψε πως ο σύλλογος βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Βραζιλιάνο 26χρονο αμυντικό Γκουστάβο Νέρι, που μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο και την αριστερή πλευρά της άμυνας, αλλά κι στη θέση του αμυντικού μέσου.



News 24/7

24MEDIA NETWORK