Τέλος με αιχμές από την Μπάγερν ο Αντσελότι

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Κάρλο Αντσελότι, αφήνοντας αιχμές για την απόδοση της ομάδας. Στο τέλος, βέβαια, του ζήτησαν να παραμείνουν... φίλοι!

Bayern coach Carlo Ancelotti watches his team during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
ancelotti AP IMAGES

Η εύκολη τριάρα της Παρί κόντρα στην Μπάγερν ήταν η σταγόνα στο ποτήρι της υπομονής των ανθρώπων της ομάδας που ξεχείλισε. Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε η απόλυση του Κάρλο Αντσελότι, που είναι και η δεύτερη της καριέρας του!

Στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό πως φεύγει λόγω... μειωμένης απόδοσης και πως προσωρινά αναλαμβάνει ο Βίλι Σανιόλ, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο για το ματς με την Χέρτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η απόδοση της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Το παιχνίδι κόντρα στην Παρί μας έδειξε πως έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις. Εγώ (Ρουμενίγκε) και ο Σαλιχάμιτζιτς μιλήσαμε ανοιχτά με τον Κάρλο και τον ενημερώσαμε για την απόφαση μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Κάρλο για τη συνεργασία μας και να εκφράσω τη λύπη μου για την εξέλιξη. Ο Κάρλο θα παραμείνει φίλος μου, αλλά έπρεπε να πάρουμε μία επαγγελματική απόφαση για το καλό της Μπάγερν. Περιμένω αντίδραση από την ομάδα έτσι ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Προσωρινά προπονητής για το ματς με την Χέρτα αναλαμβάνει ο Σανιόλ".

AP Photo/Christophe Ena

News 24/7

24MEDIA NETWORK