Τέλος ο Καψής από τον Ολυμπιακό

Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί από την Παρασκευή ο Μιχάλης Καψής.

Τέλος ο Καψής από τον Ολυμπιακό
Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί από την Παρασκευή ο Μιχάλης Καψής. Ο διεθνής αμυντικός συναντήθηκε το μεσημέρι με τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" -και συγκεκριμένα τον Γιώργο Λούβαρη- και βρέθηκε η χρυσή τομή, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του.

Η σχετική ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ:

"Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Γιώργος Λούβαρης με τον Μιχάλη Καψή, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τον ποδοσφαιριστή".

Αυτός είναι οτέταρτος ποδοσφαιριστής, μετά τους Παντελή Καφέ, Θανάση Κωστούλα και Κλέοπα Γιάννου που αποχωρεί από τους Πειραιώτες την χειμερινή περίοδο.

Ο Καψής μάλιστα, πέρασε από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και αποχαιρέτησε τους πρώην πια συμπαίκτες του, αλλά και τα πρόσωπα με τα οποία ήταν όλο αυτό το διάστημα. Σε αυτή τη... σχέση πάντως, μένει ένα «γιατί;» αφού και ο Ολυμπιακός περίμενε περισσότερα από τον διεθνή αμυντικό, αλλά και ο παίκτης καλύτερη αντιμετώπιση σε ορισμένες περιπτώσεις. Τον Καψή θέλει το ΑΠΟΕΛ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και ο ΠΑΟΚ καλοβλέπει την περίπτωσή του... Η «χρυσή τομή» πάντως με τον παίκτη βρέθηκε από τη στιγμή που δέχθηκε να μην πάρει τα πριμ για την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου, ωστόσο έχει εισπράξει ότι προβλέπεται ως τώρα στο συμβόλαιό του.
Ο Μιχάλης Καψής ήρθε στο λιμάνι το καλοκαίρι του 2005, την ίδια περίοδο που ήρθε και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Η μεταγραφή του προκάλεσε θόρυβο, κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού προερχόταν από μία επιτυχημένη χρονιά στην Μπορντό, αλλά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο Euro 2004. Ο 34χρονος αμυντικός ήρθε με στόχο να καλύψει τα αμυντικά των "ερυθρόλευκων", αλλά οι μόλις 11 εμφανίσεις του σε δύο χρόνια μόνο αυτό δεν δείχνουν.

Συγκεκριμένα, την πρώτη χρονιά ο Καψής έπαιξε σε 7 αγώνες, 4 για το πρωτάθλημα και 3 για την Ευρώπη, ενώ τη δεύτερη έπαιξε μόλις σε 4, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο.

Με Μιχάλη και "Τόρο"

Όπως αναμενόταν, ο Βασίλης Τοροσίδης προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, ξεπέρασε την ψύχη που είχε ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα για δύο ημέρες, ενώ πανέτοιμος είναι και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου που υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα. Ο Κύπριος επιθετικός είναι σε καλή κατάσταση και η παρουσία του στην ενδεκάδα, είναι γεγονός ότι δίνει άλλη διάσταση στον Ολυμπιακό, κάτι που φάνηκε και στην Τούμπα. Στην προπόνηση πάντως, ο Πατσατζόγλου συνέχισε σε εντατικό ρυθμό το πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση του Σαββάτου που θα γίνει στις 18:00.

Όσον αφορά στην εντεκάδα, δεν θα έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτή της Τούμπας. Πολλά θα κριθούν από τη θέση που θα παίξει ο Βασίλης Τοροσίδης, αφού στην επίθεση σίγουροι είναι οι Κωνσταντίνου, Καστίγιο, από εκεί και πέρα, οι Τζόρτζεβιτς, Στολτίδης, Ριβάλντο, αλλά και οι Σέζαρ, Ντομί, Ζεβλάκοφ, Νικοπολίδης. Σίγουρος είναι και ο Τοροσίδης, απλώς αυτός κρίνει τον εντέκατο. Αν παίξει στην άμυνα, στον πάγκο θα είναι ο Ανατολάκης, αν στη μεσαία γραμμή, τότε εκτός θα μείνει ο Νε.

Τα "ερυθρόλευκα"

* Όπως επισημάναμε σε προηγούμενο άρθρο, ο Ριβάλντο δεν ασχολείται με περιπτώσεις Νεκάξα. Κι όπως συνεχίζουν να υποστηρίζουν στο περιβάλλον του, αν πει «όχι» στην παραμονή του στον Πειραιά, θα επιστρέψει μόνο στη Βραζιλία. Αυτό δηλαδή που αρχικά ήταν δεδομένο και τώρα πάει να ανατραπεί...

* Τα... γυρίζει και ο Κλέμπερσον και τώρα λέει ότι θέλει να μείνει στη Μπεσίκτας. Μήπως δεν έπιασε το... τρικ με τον Ολυμπιακό; Όπως και να έχει πάντως, με δεδομένη την πρόθεση των Πειραιωτών να ενισχυθούν σημαντικά αλλά και... ποσοτικά το καλοκαίρι, έχουμε πολλά να δούμε και να ακούσουμε ακόμα.

* «Τρικ» θεωρούν ορισμένοι και την... αβάντα στον Χίκα. Μπορεί να έχει καλά στοιχεία, αλλά Μαραντόνα δεν είναι (της Αλβανίας φυσικά). Τώρα, είναι άλλο κεφάλαιο το τι θα γίνει...

* Κουβεντιάζουν για αρκετά θέματα οι παίκτες του Ολυμπιακού στο περιθώριο των προπονήσεων κι ένα από αυτά είναι και ο Παντελής Καφές και η... σχέση του με την ΑΕΚ. Κι εκτός αυτού, συζητούν και για το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ, παρά το γεγονός ότι ο Τάκης Λεμονής βλέπει μόνο τον ΟΦΗ.

* Εκδήλωση κατά την οποία θα τιμηθούν, οι εταιρίες χορηγοί της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Amstel, Newsphone, Hellenic Tours και Glou, θα πραγματοποιηθεί στην ανάπαυλα του αγώνα με τον ΟΦΗ.

* Για τον Καστίγιο στον Ολυμπιακό επιμένουν πως είναι δικό του θέμα σε ποια Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί. Όπου κι αν πάει τελικά πάντως, έχει το πλεονέκτημα επειδή τον θέλουν τόσο πολύ, ότι πάει για βασικός. Ότι θα παίξει και δεν θα είναι «σπάνιες» οι κλήσεις στο πρόσωπό του.

* Πολύ καλή περίπτωση είναι ο Άλεξιτς της Βοϊβοντίνα, αλλά δεν είναι εύκολη πιθανή απόκτησή του. Για παίκτη 16 ετών, που θέλουν αρκετές ομάδες στην Ευρώπη, θα πάει ψηλά η... μπάνκα.

Τα εισιτήρια με ΠΑΣ Γιάννινα

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Hellas OnLine, μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31.01.2007 και ώρα 18:45 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδος, ότι η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί:

*Μέσω Internet από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacos.org - αγορά ενός εισιτηρίου για κάθε φίλαθλο με πιστωτική κάρτα.
*Ημέρες διάθεσης εισιτηρίων μέσω Internet: Σάββατο 27.01.2007, Κυριακή 28.01.2007 και Δευτέρα 29.01.2007, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
*Μέσω Databank - τηλ. 210 48 55 888 - τηλεφωνική κράτηση ενός εισιτηρίου για κάθε φίλαθλο.

Ημέρες διάθεσης εισιτηρίων μέσω Databank: Δευτέρα 29.01.2007, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00

*Μέσω CITIBANK - τηλ. 801 500 7777 - τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.

Ημέρες διάθεσης εισιτηρίων μέσω Citibank: Κυριακή 28.01.2007 και Δευτέρα 29.01.2007, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00

Σε κάθε περίπτωση τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι, κατά την αγορά / κράτηση εισιτηρίου να δηλώνουν ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, αριθμό δελτίου ταυτότητας, και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ημέρες και ώρες παραλαβής των εισιτηρίων (Internet - Databank - Citibank)

*Τρίτη 30.01.2007, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
*Τετάρτη 31.01.2007, από τις 10:00 έως μισή ώρα προ της έναρξης του αγώνα
*Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί στα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ως εξής:

Internet, Citibank > εκδοτήριo θύρας 5
Databank > εκδοτήριo θύρας 17

Για την παραλαβή των εισιτηρίων οι φίλαθλοι του συλλόγου, που έχουν αγοράσει εισιτήριο μέσω Internet, Citibank ή έχουν δεσμεύσει εισιτήριο μέσω Databank, θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν Δελτίο ή φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλων μελών που έχουν κάνει δέσμευση μέσω Databank ή αγορά μέσω Internet, Citibank, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει το αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν και από τα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ως εξής:

*Σάββατο 27.01.2007, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
*Κυριακή 28.01.2007, ώρες διάθεσης 10:00 - 19:00

Το Σάββατο και την Κυριακή θα διατίθενται αποκλειστικά εισιτήρια των 10 €, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα διατίθενται εισιτήρια όλων των τιμών.

*Δευτέρα 29.01.2007, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
*Τρίτη 30.01.2007, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
*Τετάρτη 31.01.2007, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα

Τιμές εισιτηρίων: 10 €, 15 €, 25 €, 35 €, 50 €, 100 € (VIP)

News 24/7

24MEDIA NETWORK