Τέλος ο Κόντε: Ο Ντε Λαουρέντις επέλεξε νέο “αρχιτέκτονα” για τη Νάπολι
Αλλαγή προπονητή μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τη Νάπολι.
Η Νάπολι πανηγύρισε την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος στην ιστορία της, επικρατώντας με 2-0 της Κάλιαρι, με τους ΜακΤόμινεϊ και Λουκάκου να βρίσκουν δίχτυα. Ωστόσο, η επόμενη μέρα φέρνει σημαντικές αλλαγές, καθώς ο Αντόνιο Κόντε δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η απόφαση για τη λήξη της συνεργασίας του Κόντε με τη Νάπολι είναι οριστική, με τον Ιταλό τεχνικό να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Γιουβέντους. Ο Κόντε είχε οδηγήσει τη Γηραιά Κυρία σε τρία διαδοχικά πρωταθλήματα πριν αποχωρήσει το 2014, και τώρα φαίνεται πως θα αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της.
Οι Παρτενοπέι, από την πλευρά τους, έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι ο εκλεκτός της διοίκησης, με τον Ντε Λαουρέντις να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 6 εκατομμυρίων ευρώ, συν επιπλέον μπόνους. Η συμφωνία φαίνεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τον Αλέγκρι να επιστρέφει στους πάγκους μετά την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους.
Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη Νάπολι, η οποία θέλει να διατηρήσει την αγωνιστική της δυναμική και να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της στη Serie A.