Τέλος ο Λαζόπουλος από την Ερασιτεχνική

Με ανακοίνωσή του είπε το «αντίο» στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ο Δημήτρης Λαζόπουλος ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την αποχώρησή του.

Τέλος ο Λαζόπουλος από την Ερασιτεχνική
INTIME SPORTS

Την απόφασή του να αποχωρίσει από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ οριστικοποίησε ο Δημήτρης Λαζόπουλος με αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση.

Ο Λαζόπουλος ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τη νέα διοίκηση και να είναι μία γροθιά γύρω από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για τον οποίο τόνισε πως θα ενσαρκώσει τα όνειρά μας.

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ από άλλο πόστο, καθώς είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ και η ΑΕΚ δε τελειώσαμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αγαπητοί μου φίλοι,

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από όλους σας, για την οριστική μου απόφαση να φύγω από τα κοινά της Eρασιτεχνικής Α.Ε.Κ.. Θα παραδώσω το τμήμα χάντμπολ χωρίς χρέη και νταμπλούχο για δεύτερη φορά και θα ευχηθώ καλή τύχη στη νέα Διοίκηση.
Πολλοί θα πουν ότι εγκαταλείπω το καράβι...

Η απάντηση είναι μία. Ποτέ στη ζωή μου δεν εγκατέλειψα κανένα καράβι, έχω μάθει να είμαι καπετάνιος και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι. Όμως το καράβι αυτό έχει σαπίσει, δεν θέλει καπετάνιο, αλλά νέα υλικά.
Για όσους λοιπόν ξέχασαν, ή για όσους με κατηγορήσουν, να θυμούνται ότι κανείς δε θα καταφέρει να πληγώσει μια καρδιά στην οποία κυλά κίτρινο αίμα.

Να είστε όλοι μια γροθιά γύρω από τον πρόεδρο μας κύριο Μελισσανίδη, ο οποίος θα ενσαρκώσει τα όνειρα μας!
Να είστε ενωμένοι και αγαπημένοι και να στηρίζετε τη νέα Διοίκηση.
Στέλνω την αγάπη μου, σε όλους τους Αθλητές, στους υπαλλήλους των γραφείων και σε όλο τον αγνό κόσμο...

Εγώ και η ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...

Με αγάπη
Λαζόπουλος Δημήτρης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK