"Τέλος" ο Ματζουράκης, Νταλακούρας με ΑΕΚ

Ο Γιάννης Ματζουράκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του να κάθεται στον πάγκο κόντρα στην ΑΕΚ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Τέλος" ο Ματζουράκης, Νταλακούρας με ΑΕΚ

Αλλαγή σκυτάλης στον Παναιτωλικό στην άκρη του πάγκου αφού, όπως μετέδωσε ο "Sport24 Radio 103,3" το πρωί της Τρίτης, ο Γιάννης Ματζουράκης αποχαιρέτησε την ομάδα του Αγρινίου μετά από 15 μήνες παρουσίας σε αυτήν.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιάννης Νταλακούρας, είναι εκείνος που θα κοουτσάρει την ομάδα στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ την Τετάρτη (18/1, 17:15).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ:

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με αντικείμενο την πορεία της ομάδας, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη. Η προσφορά του στον Παναιτωλικό ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε. Ευχόμαστε το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μοναδικός υπεύθυνος για την κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και θα ληφθεί κάθε μέριμνα ώστε ο Παναιτωλικός να επανέλθει σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο κ. Ματζουράκης μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό, έκανε την εξής δήλωση:

Ήρθα στον Παναιτωλικό έχοντας ξεχωριστή εκτίμηση στον πρόεδρο, τους συνεργάτες του, την ομάδα και τον κόσμο της. Κλείνω σήμερα τη συνεργασία μαζί της, έχοντας ακριβώς την ίδια εκτίμηση. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Φεύγω με τις πιο ωραίες αναμνήσεις κρατώντας στιγμές που λίγες φορές συνάντησα στην πολυετή πορεία μου στο ποδόσφαιρο.

Όπως το χειροκρότημα των φιλάθλων που συνόδευε την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι, που σε λίγες ομάδες είχα εισπράξει μέχρι τώρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και ταυτόχρονα να τον παροτρύνω να βοηθήσει την ομάδα, που αξίζει τη στήριξή του.

24MEDIA NETWORK