Τέλος ο Μιλοβάνοβιτς

H συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ολοκληρώθηκε μετά τη… ροκ τροπή που πήρε τις προηγούμενες ημέρες.

Τέλος ο Μιλοβάνοβιτς
Μιλοβάνοβιτς ΑΕΚ

Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ από την Πολωνία στην Αθήνα δρομολογήθηκε και ένα από τα θέματα που αιωρούνταν εδώ και αρκετό καιρό, αυτό του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Εσχάτως είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στον τρόπο που στελέχη της ΑΕΚ αντιμετώπιζαν το θέμα των μεταγραφών. Η διγλωσσία κορυφώθηκε πριν από λίγες ημέρες όταν ο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωσε ότι η Ένωση μιλούσε με τον Σαμάκ κάτι που διέψευσε η ΑΕΚ, μέσω κύκλων της, μερικά λεπτά αργότερα.

Ουσιαστικά εκεί έπεσαν και οι τίτλοι τέλους στη σχέση των δύο πλευρών.

Οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς χώρισαν μετά από δύο χρόνια συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν το ξεκίνημα της συμμετοχής στη Football League το καλοκαίρι του 2014.

Ο Μιλοβάνοβιτς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι όπου και συντάχθηκε η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με την ΑΕΚ και στη συνέχεια αποχώρησε για την πατρίδα του.

Η σχετική ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στα δύο χρόνια που ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δήλωσε: "Αποχωρώ από την ομάδα με τα καλύτερα συναισθήματα και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε, τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκα και θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην ΑΕΚ, έζησα καταπληκτικές στιγμές και δεν θα ξεχάσω ποτέ το βράδυ της κατάκτησης του Κυπέλλου με τον κόσμο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK