Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

Ο Μίτσελ δεν θα συνεχίσει να είναι τεχνικός του Ολυμπιακού, αφού το κλίμα που είχε διαμορφωθεί ήταν πολύ βαρύ για τον Ισπανό και οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε ρήξη.

Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Οι διαβουλεύσεις σχετικά με το μέλλον του Ισπανού προπονητή είχαν ενταθεί μετά από την κακή εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Πλατανιά. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν σε έξαλλη κατάσταση με τον Μίτσελ και ως εκ τούτου, η απομάκρυνσή του ήταν μονόδρομος.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που προκύπτει από αυτή την εξέλιξη, αυτήν τη στιγμή, έχει να κάνει με τον διαδόχου του και γι' αυτό στον Ολυμπιακό υπήρχαν κάποιοι υποστηρικτές της παραμονής του 51χρονου μέχρι το τέλος της σεζόν εάν δεν επρόκειτο να υπάρξει άμεση απομάκρυνση.

Όπως έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή, ο διάδοχος του Ισπανού προπονητή θα είναι από την ξένη αγορά και όχι Έλληνας.

Θυμίζουμε πως ο Μίτσελ ήρθε στον Ολυμπιακό στις 4 Φεβρουαρίου 2013 και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ελλάδος.

Το επίσημο τέλος

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το "διαζύγιο" αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Επιβεβαίωση

Το Contra.gr έγραφε από την Κυριακή πως δύσκολα ο Μίτσελ θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ ο Σταύρος Γεωργακόπουλος σε ρεπορτάζ της Δευτέρας τόνιζε για ειλημμένη απόφαση της διοίκησης και αποκάλυπτε πως ο επόμενος τεχνικός θα είναι από την ξένη αγορά και όχι Ελληνας. Επίσης, το μεσημέρι της Τρίτης ο Τσάρλυ σε ρεπορτάζ του αποκάλυπτε τους λόγους για τους οποίους ήρθε η ρήξη του Ισπανού προπονητή με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

LIVE CHAT για τον Μίτσελ

ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ TOY CONTRA.GR:

Θέμα ωρών το τέλος του Μίτσελ

Αντιδράσεις και διάδοχος καθυστερούν τις εξελίξεις με Μίτσελ

Μίτσελ: Ο καλύτερος όλων στο πρωτάθλημα

Αυτοί είναι οι διαθέσιμοι προπονητές για Ολυμπιακό

Ο Καρεμπέ "διώχνει" τον Μίτσελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK